Tuesday, December 28, 2004

avondje uit

We zijn met z'n allen gisteravond uit geweest.
Bing ging ook mee samen met z'n beste vriend. Zij zijn al bevriend sinds de kleuterschool dus een heel bijzondere vriendschap.
 
Eerst natuurlijk lekker eten in een typisch chinees restaurant. Veel tafels, veel licht, veel lawaai, veel mensen, en natuurlijk veel eten!
 
Je moet in dit restaurant, beneden kijken wat voor eten er is. Je loopt samen met een serveerster alle gerechten af en kiest wat je lekker vind. Gelukkig liep Bing ook mee want de dames in kwestie kunnen geen woord engels.
 
Er is een overschot aan verse vis, kreeften, krabbetjes en nog veel meer "seafood" waar ik de naam niet van ken en die ik voor de eerste keer heb gezien.
Grote pannen met soep staan te borrelen op een rijtje. Duiven, ganzen, kippen en eenden liggen klaar. En ontelbare mandjes met dimsum.
 
Het was een heerlijke maaltijd en we besloten om na het eten, een drankje te halen in een plaatselijke pub. Achteraf bleek het een soort van disco te zijn wat mij deed denken aan de opzet van het hardrock cafe. Sport, drank, muziek en vrouwen dus.
 
We hadden al met al een leuke avond en Chiel en ik en Martijn en Linn zijn vroeger naar huis gegaan dan de rest. Bing en zijn vriend hielden de boys gezelschap tot een uurtje of 2.
Schijnbaar was er afgesproken om tegen 10 uur 's ochtends weer te ontbijten met z'n allen.
 
De jongens kwamen een voor een met nogal kleine oogjes de slaapkamers uit, maar ja afgesproken is afgesproken. In ieder geval weet iedereen nu, hoe een chinees ontbijt eruit ziet. Eigenlijk precies hetzelfde als lunch en diner!
 

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails