Wednesday, May 30, 2007

Massage



Gisteravond hebben Kamilla en Anisah bij ons thuis gegeten. Anisah liet ons haar artikel lezen die ze heeft geschreven in "The Business Traveler" waar ze nu stage loopt. Stoer hoor, als je in het verhaal een naam ziet staan die je kent!

En Kamilla wilde mij een massage geven omdat ik ongelooflijk veel last heb van mijn rug, heup, bovenbeen en knie. Gedver. Het lijkt precies op wat ik vorig jaar had. Maar nu moet ik vrijdagnacht het vliegtuig in voor 12 uur...au au au.... Ik had geen idee maar Kamilla is een volleerd masseur!

Dus Kamilla zette mij op de bank, pakte haar potje wondercreme en begon te masseren. Au..au..au.. Eerst werd mijn been aangepakt en daarna werd ik op bed gezet en begon ze mijn rug en heup te masseren. Het schijnt dat mijn rechter kant van mijn lichaam totaal verkrampt is. Overal zitten knopen.
Geen probleem vond Kamilla. Die haal ik er wel even uit. Au..au...au... Ik denk dat ze al haar opgekropte frustraties heeft uitgeleefd op mijn schouderblad. Ze zijn voor het grootste gedeelte weg gekneed en als het nodig is komt ze nog een keer langs om de rest weg te wrijven voor ik in het vliegtuig stap. Wel lief.

Het is hier trouwens bloedheet! De mussen vallen van het dak!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails