Friday, August 22, 2008

San Miquel Drinking Contest


Onderweg naar Wanchai zagen we een prachtige zonsondergang!

Crystal had ons uitgenodigd vanavond bij Uptown 90 in Wanchai.
San Miquel had weer een promotie-feestje en Kitty, de vriendin van Crystal, organiseerde dit. Vorig jaar waren we ook op zo'n feestje van Kitty.

Crystal had al gevraagd of Martijn ook wilde meedoen. Het ging er niet om hoeveel je kon drinken, maar hoe snel je een flesje San Miquel kon leegdrinken. In dat geval wilde Martijn wel meedoen. Helaas heeft hij niet gewonnen maar we hebben wel vreselijk gelachen.

Om het feestje een beetje op te leuken, was de Hong Kong meisjesband Freeze uitgenodigd. Ze zouden een klein optreden geven en de familie Hong had een VIP-tafel gekregen helemaal vooraan! Waren we heel blij mee!

Freeze bleek echt een typische HK-band te zijn. Ze willen wel dansen maar hebben geen ritme gevoel, het zingen laat te wensen over en lijkt meer op karaoke, maar ze zijn erg populair. Misschien kwam dat ook door de schaarse kleding, hihi. Wie zal het zeggen.

Volgens Crystal was deze band ook bekend geworden door het feit dat ze alledrie plastische chirurgie hebben ondergaan en er openlijk vooruit kwamen. Volgens Chiel hadden ze alledrie duidelijk een nose-job ondergaan hahaha. Kijk maar op het filmpje!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails