Friday, October 31, 2008

Foto's van de fabriek en kantoor in Shenzhen

Gisteravond was ik met de foto's bezig op de computer. Dat doe ik zo nu en dan. Kijken welke foto's scherp zijn, welke de moeite waard zijn om te bewaren, je kent dat wel. Hierdoor kwam ik ook bij een mapje met Chiel's werk waar de foto's van de fabriek en kantoor in staan. Volgens mij heb ik die foto's nog nooit op het blog gezet. Ze zijn in zwart/wit omdat ik van sommigen posters wil maken. Komen ze!!


Het pand waarin de fabriek en kantoor samen gevoegd zijn. De gehele onderste verdieping is van ons.

Ingang van het kantoor.

Het busje/taxi van Chiel. Hiermee wordt hij opgehaald van de ferry. De personeelsleden die in Shenzhen wonen, worden elke dag opgehaald en weg gebracht door de chauffeur.
Het fabriekspersoneel slaapt op zogenaamde "dormatories". Als fabriek/werkgever ben je verplicht om slaap/woon-plaatsen te regelen voor het personeel. Chiel heeft 15 dormatories en voor het middle-management 5 appartementen naast de fabriek staan.


Het kantoor. Helemaal rechts achterin is het kantoor van Chiel. Je ziet hem zelfs zitten! De ramen rechts kijken uit op de fabriekshal. De ramen en deuren links zijn kantoortjes van Echo (Finance -manager) Justin (sourcing-manager) Dick (Operations-manager en QA) Raymond (Factory-manager)


De kubus-bureautjes waar de Chinezen zoveel van houden. Ze willen echt niet anders!


De aluminium las-afdeling.



De assemblage-lijn.

En nog een lijntje...

en nog een lijntje...

en nog een lijntje...

en nog een lijntje...

Niet slecht he? Maar binnenkort moet er weer uitgebreid worden. De ruimte die ze nog maar net hebben is alweer te klein geworden. Hopelijk kunnen ze de verdieping erboven bij huren maar er wordt al uitgekeken naar een nieuw pand!

2 comments:

Anonymous said...

een vraag wat maken ze daar in de fabriek precies bij Chel

Anonymous said...

Best wel leuk om dat te zien. Bedankt en groetjes
Andree

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails