Monday, July 18, 2005

Bye Bye

We hebben Arlene net afgezet bij haar hotel. De vakantie zit er alweer op.
Het was echt hardstikke leuk om haar HongKong te laten zien.

Ik weet dat Arlene het ook geweldig vond maar ook erg vermoeiend. Aan de ene kant is het jammer dat de vakantie alweer voorbij is en aan de andere kant wil je ook gewoon naar je eigen huis en alle verhalen vertellen aan het thuisfront.

Vandaag hebben we ook lekker niets gedaan. We zijn heel even naar Wanchai geweest naar de markt voor de laatste inkopen maar het was zo warm en benauwd dat we daarna naar ons flatje zijn gegaan en daar hebben we op de bank gehangen in de airco.

Het was zo'n 37 graden en de luchtvochtigheid liep op naar 92 procent! Om een idee te geven, je loopt van binnen naar buiten en je bril beslaat, je t-shirt is gelijk kledder nat en dan heb je echt niets gedaan. Je sopt in je schoenen en de zweetklieren werken overtijd!
Zelfs voor Hongkongers is het nu echt te warm alhoewel je nog steeds mensen ziet lopen met een vestje of driedelig kostuum! Je kan tenslotte zomaar een koutje vatten!

Toen Chiel thuis kwam, zijn we met z'n allen naar de Mongool geweest waar we heerlijk hebben gegeten. (weet je nog Andy?) Daarna naar Starbucks voor het broodnodige caffeine gehalte en toen kwam het afscheid met de nodige traantjes.
Ik hoop dat alle inkopen passen in de koffer, want die zus van mij heeft zich helemaal uitgeleefd.
Morgenvroeg gaat ze met de taxi naar de airport en ze is dinsdag rond 6 uur weer in Amsterdam.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails