Monday, August 23, 2010

Lekker

Wat een lekker lui weekend hebben we gehad! Niets moest, alles mocht. Beetje aanrommelen, lekker eten en hardlopen. Ik heb bijna week 1 van het 10 km schema af! Chiel heeft 25 km op de loopband gelopen en Jesse heeft het heel kalm aan gedaan. Hij heeft last van zijn knie. Rust is nu belangrijker omdat over een kleine maand de marathon voor de deur staat.



Zaterdagavond hebben we met z'n drietjes gegeten bij BLT, zondagmiddag geluncht bij Il Maestro en 's avonds zijn we aan de Gado Gado en sate gegaan. Heerlijk!

Ook zagen we op het kruispunt van Chathamroad en Granville nog een flink ongeluk. 2 Auto's totaal in elkaar gereden. Ik vermoed dat 1 van de 2 door het rode stoplicht is gegaan... De witte auto was door het hek gegaan en had het stoplicht geramd en de taxi was zo'n beetje zijn hele voorkant kwijt!


Ik heb net boodschappen gedaan voor het eten van vanavond, de was zit in de machine, de glazenwasser kan elk moment aanbellen en de ramen staan tegen elkaar open om de boel door te luchten. Chiel komt vanavond weer thuis uit China en Jos is er morgen weer. Gezellig.

Have a nice day!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails