Friday, July 29, 2011

Nog even rustig aan doen

De laatste dagen was het weer zinderend heet in Hong Kong. Zo heet, dat je nergens zin in hebt. Dat boodschappen doen een verzoeking is. Gevolg is dat je hele dagen op de bank hangt en de dagen voorbij laat glijden.

Gisteren kregen we een T1 waarschuwing en later die dag werd het gevolgd door een T3. Verder zal het niet komen verwacht ik, want Typhoon Nock-Ten, is langzaam maar zeker richting Hainan vertrokken. Maar dankzij de typhoon werd het weer een stuk beter te verdragen! Het is nog steeds rond de 35 graden maar de wind is sterker geworden en de zon is achter het wolkendek verdwenen. Heerlijk!

Gisteravond gingen we eten met klanten en de glazen wijn werden van de tafel af geblazen door de sterke wind! Gelukkig viel de wijn net naast de klant! Hij was echt bijna tot op een haar af geraakt! Straks gaan we lunchen met de klant en vanavond nog even eten met ze. Daarna vertrekken ze weer.

Jos is ook weer terug van vakantie. Gezellig. Het was stil zo zonder de buurman.
Zaterdagavond hebben we nog een etentje met onze Chinese vrienden en zondagmiddag sta ik op het vliegveld om Lody op te halen!

Misschien vandaag nog maar even helemaal niets doen...de aankomende 3 weken gaan zwaar worden ;-)

3 comments:

Anonymous said...

Echt super om te lezen dat er zoveel Hollanders in HK wonen!
Word hier blij van :)

Wij, man, baby en ik, vertrekken volgend jaar november naar HK, yuen long, waar man vandaan komt.

Ben heel benieuwd hoe alles werkt, maar zal deze blog blijven volgen om een idee te krijgen! :)

Groetjes!

miss honeybee said...

Hallo Sarah!
Welkom op mijn blog! Wat leuk dat je naar HK gaat verhuizen! Hier in HK wonen wel 3000 Nederlanders dus grote kans dat je er straks wel een paar tegen komt! En anders kom je gewoon bij mij op de koffie!
Groetjes!

Anonymous said...

Goh bijzonder wel hoor, zoveel! Ben heel erg benieuwd, maar de hollandsche hartelijkheid raken we dus niet kwijt, heerlijk! ;)
Hartstikke gezellig, tot die tijd hou ik de blog goed in de gaten :)

Fijne dag nog!

Groetjes

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails