Sunday, December 13, 2015

Bruiloft

Ben lekker bezig geweest met verfen deze afgelopen week. De keuken is klaar en de woonkamer op 1 muurtje na ook. Ziet er echt mooi uit al zeg ik het zelf. Als ik niet ziek was geworden dan was het waarschijnlijk al af geweest. 


Tijd om ziek te zijn was er niet. Alles moest opgeruimd worden, schoongemaakt worden (ik heb onze 3 luxaflex lamelletje voor lamelletje gesopt. Ze lijken wel nieuw!) kerstboom optuigen, en me geestelijk voorbereiden op de bruiloft van Ben en Selena. Ik bedoel, het is niet niets toch? Ben is de eerste van dr kids die in het huwelijksbootje stapt! 


Tussen de paracetamol en citrosan en papieren zakdoekjes door, heb ik alles voor elkaar gekregen. Het was nu nog zaak om in ieder geval op de been te blijven op 11 december! 


De trouwdag was geweldig! Heel klein en intiem. Selena zag er heel mooi uit met haar zwangere buik en Ben was ineens volwassen! Chiel en ik hebben wel een traantje weg gepinkt toen ze binnen kwamen lopen... 


Na het gemeentehuis zijn we naar hun huisje gegaan voor koffie, taart en Chinees. En dat was erg gezellig! Om 7 uur ging bij mij het licht uit. Daar kon geen paracetamol meer verandering in brengen. 


En vandaag was een bank-hang-dag- met-citrosan-en-paracetamol-en-papieren-zakdoekjes-dag. Ben bang dat het morgen ook niet veel beter zal zijn...

Maar dat wil niet zeggen dat we vandaag vergeten zijn. 12-12-2015. Het was vandaag 3 jaar geleden dat Chiel in het ziekenhuis belandde. Ik heb al een video klaar staan van het afgelopen jaar maar dat kan ik pas posten als ik terug ben in HK. 


1 comment:

Arlene said...

Bijzondere datum,maar gelukkig met zeer positief verloop en vooruitzichten! Fijn dat je nog op de been kom blijven maar neem nu even de tijd om op te knappen anders blijf je kwakkelen en straks wacht er de kerst etc.etc. dus luister naar zr.Arlene en uitzieken nu!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails