Wednesday, April 06, 2011

Bijna naar Parijs!

Het is alweer woensdag. Zo sta je klaar voor 10 dagen Nederland, zo ben je al weer een week onderweg.

Chiel is elke dag aan het werk. Hij scheurt van links naar rechts door NL. Maar dat hoort erbij en ik wist het van tevoren. Soms maar een paar uur van te voren maar goed. Linn en Ben zijn aan het werk of naar stage of naar school en ik zit lekker thuis. Beetje de was doen, wat aan het opruimen en uitgebreid aan het koken. Heerlijk om in een echte grote mensen keuken te kokkerellen.

Het weer valt trouwens een beetje tegen. Ik heb nog maar 1 keer de zon gezien. De rest van de tijd hangt er een grijs wolkendek en voelt alles frisser aan dan verwacht. Chiel is daar blij mee maar voor mij had het toch wel iets warmer gemogen. Want...


Morgenmiddag gaan we een koffertje inpakken voor Parijs! En vrijdagmorgen vroeg vertrekken we per auto naar ons hotelletje. Linn gaat trouwens niet mee. Ze moet volgende week vrijdag haar scriptie definitief inleveren en de stress slaat toe. Heel begrijpelijk. Maar nu heeft ze het hele weekend het huis voor haar alleen en raakt ze niet afgeleid.

Chiel is helemaal klaar voor de marathon. Gistermorgen heeft hij nog met Linn een stuk hardgelopen en alles ging goed. Geen blessure's tot nu toe. Hopelijk gaat alles ook goed met Jos en Jesse. Zij lopen ook de marathon. Vrijdagmorgen ontmoeten we Jos al bij Hazeldonk en in de middag landt Jesse in Parijs. Dit keer hebben we flink wat fans van het drietal bij de wedstrijd staan! De hele familie van Jesse, Irma en Ben gaan mee!

Alle batterijen voor fotocamera's en filmtoestellen zijn opgeladen, een nieuwe thermoskan staat klaar op het aanrecht en de eieren zijn gekocht voor de reis naar Parijs. Nee, niet om te gooien maar om hard te koken voor onderweg...deden we vroeger ook als we op vakantie gingen naar Italië... Ik heb er zin in!


Have a nice day!

1 comment:

Rina said...

Hoi Ans en Chiel. Jammer van het weer. Hier is het heerlijk. Met af en toe een zonnetje door het wolkendek lekker warm, maar nog niet heet.
Heel veel succes voor Chiel en veel plezier in Parijs.
De familie Grolle

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails