Tuesday, April 12, 2011

Pique-nique à la Tour Eiffel


De tweede dag in Parijs stond bol van de activiteiten. In de vroege morgen, ik bedoel ook echt vroeg, stonden we allemaal klaar om de gehele familie Plasman plus Chiel aan te moedigen tijdens de Family Fun loop.


Opa's, oma's, vaders, moeders, kleuters en peuters mogen anderhalve kilometer hardlopen over de Champs Elysees. Het ziet er heel gezellig uit, er is muziek, er staan mannen met springschoenen, enorme bellen worden geblazen en iedereen mag zich laten schminken.


De minder sportieve helft van het gezelschap stond klaar met fotocamera's en toen kon het feest beginnen! En iedereen heeft het uitgelopen! Chapeau!


Nadat de lopers onder de douche waren geweest, zijn we op weg gegaan naar de Eiffel Toren. Lekker picknicken in het gras, zonder haast en gewoon lekker genieten van het zonnetje. Irma en ik hebben de boodschappen gedaan en Jos en Jesse hebben de spullen helemaal meegesleept.



En wat was dat lekker! En gezellig! En uitzicht op de Eiffel Toren! Wat wil een mens nog meer?


Na de picknick hebben we de toerist uitgehangen. Slenteren langs de Seine, over bruggen, door parken via het Louvre weer naar huis. Za-lig!

 

Ik schrijf het even in 1 zinnetje maar de werkelijkheid is dat je uren rondloopt. Daarna waren we ook allemaal kapot. Dat warme weer en de brandende zon gaan niet in je koude kleren zitten dus 's avonds hebben we lekker dichtbij in een klein Frans restaurantje gegeten en zijn we op tijd naar bed gegaan. Morgen is D-Day!


Enhanced by Zemanta

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails