Monday, April 18, 2011

Lekker bezig

Nou het slapen is nog steeds naadje. Bah. De laatste dagen waggel ik half bewusteloos door het huis en naar de supermarkt. Maar ik houd hoop! Het zal best wel goed komen.

Het weer is een beetje wisselvallig. Van het weekend was het super heet en gistermiddag kregen we een enorme regenbui op ons koppie. Het leek wel nacht zo rond 4 uur 's middags. Het werd pikkedonker! Onweer, bliksem en heel veel regen. Maar de temperatuur gaat lekker omhoog. Het ouderwetse 'plakken' is weer terug van weg geweest!

Vandaag bezoek gehad van Joke en haar man uit Guangzhou. Ze moesten in HK zijn voor de dokter want Joke verwacht een baby'tje! We hebben lekker geluncht bij de Indonesia Restaurant en nog even geshopt bij de H&M en de Citysuper. En het leuke is dat ze elke maand naar HK moet komen voor controle. Gezellig!


En vanmiddag heb ik, al zeg ik zelf, een prachtig Waldkorn brood gebakken! Wel van een pak broodmix die ik uit NL had meegenomen, maar het is gelukt! Luchtig, smaakvol, en nog eigenhandig aangevuld met pompoenpitten en stukjes walnoot. Kortom alsof hij van de plank komt van Bakker Bart! De was is gedaan en nu staat mijn oranje Creusetje heerlijk te ruiken met een soort van kippenstoofpotje.

Straks de pantoffeltjes en een krantje voor Chiel klaarzetten. Voel me net een echte huisvrouw!

Have a nice day!

4 comments:

Rina said...

Halloo!!
Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Nu kom ik bij jou een boterhammetje eten! Ik kan er nu al naar uit kijken. Met kaas! Lekkerrrrrr.

Mickey said...

hahahahahah, PANTOFFELS!!! Nou moet je niet overdrijven...:-)lekker huismuisje spelen. Fijn he, dat we daar de tijd voor hebben. (tenminste - meestal...)
Eet smakelijk uit t pannetje!

Anonymous said...

Wow!!, het lijkt wel een giant muffin!!

x irma

Arlene said...

Zie het helemaal voor me Ans staat klaar met de toffeltjes als Chiel thuis komt,helemaal goed!
Kan de chinese dokter je niet helpen voor je slapeloosheid?

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails