Thursday, April 07, 2011

De marathon in ganzenpas!

Jullie kunnen je misschien wel voorstellen dat in Huize Honig op dit moment alles draait om hardlopen.

Chiel is nog niet zenuwachtig maar wel gezond gespannen zoals hij dat zelf zo prachtig onder woorden brengt. De voorbereidingen zijn in volle gang.

De juiste sportbroek is uitgezocht, niet te los en niet te strak. De kleur van het T-shirt is nog niet geheel duidelijk, oranje valt wel op maar de blauwe uit Sydney staat wel stoer. Ook de tepelstickers liggen klaar. Van de week werd wel duidelijk dat het een goed idee is om die te dragen. De batterij van zijn Garmin horloge is opgeladen en het Garmin voetpodje, waarvan de Runningshop in Dodewaart zeker wist dat dit niet bestond is vandaag thuis bezorgd. Morgenochtend gaat Chiel nog even een kleine training uitvoeren en dan ga ik er achter aan op de fiets. Dan kan ik gelijk mijn nieuwe filmcamera uitproberen! En het kale koppie is opnieuw geschoren...goed voor de aërodynamica!

Maar we houden de humor erin! Vandaar dit filmpje en hopelijk gaan de heren a.s. zondag net zo goed, zo niet beter!Have a nice day!

3 comments:

mickey said...

heeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier en succes voor jullie allemaal incl irma, jos & jesse in Parijs!
xxx

Anonymous said...

Spannend allemaal hoor!! Zie Chiel al finishen onder de Arc d'Triomphe, armen omhoog. Geweldig. Merk ook dat jij er alles aan doet om de marathon zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. :-) Maar het allerbelangrijkste HEEL VEEL PLEZIER!!! En succes voor allemaal.
Dikke kus, Simone

ARLENE VOOGD said...

Heel veel succes en plezier!!
liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails