Friday, April 29, 2011

Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk...

Van sommige dingen kan ik heel blij worden!

1. Een Royal Wedding die live wordt uitgezonden. Zelfs in Hong Kong! Ik heb heerlijk op de bank gezeten met een bakkie koffie en genoten van alle pracht en praal, het prachtige bruidspaar, de humor van het Britse publiek en van de opwachting van onze eigen Alex en Maxima!


2. Bezoek krijgen van Rina, Lars en Maaike. Ze kwamen helemaal uit Tai Po met een zak meel, gist, kruiden en een weegschaaltje onder de armen. Rina heeft laten zien hoe je een Italiaans Kruidenbroodje maakt in de broodbakmachine die ik van Mickey heb geleend. En het geurde en smaakte heerlijk! En het zag er heel goed uit! En hij is al op! Helaas geen foto dus...

3. Dimsummen met z'n allen en we hebben alle beesten-dimsummetjes besteld die er op de menukaart stonden. Ze zagen er heel schattig uit! Het zijn net kleine kunstwerkjes. Nou ben ik gek op dimsum en ik vond alles heerlijk maar over de inhoud van het 'varkentje' en de 'haas' waren de meningen verdeeld.

 

 

 

4. Om 8 uur 's ochtends hardlopen in de miezer. Ik heb het toch maar weer gedaan! Zelfs in de regen! Het gevoel van 'ik-kan-niet-zonder-hardlopen' is weliswaar nog niet bereikt maar ik ben wel super trots op mezelf. De stukken die ik hardloop worden langer en sneller!

5. Met dank aan Rina heb ik nu info van heel veel camping sites in Hong Kong plus het adres van een grote winkel in Mongkok waar we kampeerspullen kunnen kopen! Ze hebben echt van alles! Ik zie mezelf al ergens op een strandje kamperen...('t komt goed Jesse!)

6. En a.s. zondagavond kunnen wij LIVE de voetbalwedstrijd PSV - Vitesse zien en daarachter aan wordt Ajax - Heereveen uitgezonden via Goal-TV! In Hong Kong! We hebben al een reservering van buurman 7H voor een goede plek op de bank en een maaltijd! Daar wordt je toch blij van!

Have a nice day!

1 comment:

Anonymous said...

Heerlijk al die blije en vrolijke dingen. Zeg hebben ze op de HK camping toevallig ook plaats voor een Caravan?? Hahaha is misschien toch iets te ver rijden, gaan we niet redden in 3 weken. Jammer!!!
Have a nice weekend, we will!!! Its Queensday Groetjes uit Leiderdorp

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails