Saturday, December 05, 2015

We zijn er weer!


We zijn nu 1 week en 1 dag in NL. Beetje vroeger dan gepland. Het plan was om morgen ochtend op Schiphol te landen maar vorige week bleek dat het zakelijk beter wasom eerder te gaan. Ik hoorde het op maandagmiddag dat we woensdagavond al op het vliegtuig moesten stappen. Dus vlug alles inorde gemaakt, koffers gepakt en gaan. 


En terwijl chiel weer rondjes reed door het land, heb ik de keuken geverfd, schoon gemaakt en de kasten uitgemest. Heerlijk! Het voelt echt goed om weer te weten wat er achter in de kast ligt. 


Ook hebben we samen nog bijna 2 kub openhaard hout van voor naar achteren gesleept en gisteren heb ik nog een muurtje van dehuiskamer geverfd. Kon nog net voordat Rachida en Leena kwamen logeren. 


Remy, Rachida en Leena zijnafgelopen week verhuist en er moest nogal wat gebeuren in huis. Dat is voor alle partijen best lastig. Remy kan niet door met de houtenvloer en Voor zwangere Rachida en drukke Leena ook niet lekker als je op een slaapkamer moet bivakkeren. Ze zijn gezellig hier en het is echt een feestje als je die armpjes om je heen voelt. En aankomende week hebben we het volgende feestje. Ben en Selena gaan trouwen! Het wordt een piepklein feestje met 20 man maar evenzogoed een mijlpaal voor hun en voor ons! 


Leuke dingen in het verschiet dus! 

3 comments:

Arlene said...

Grappig die Hema affiche achter je ;) Geniet lekker van alles,lekker aan tutten met je al groot wordende kleindochter !

Fiona Teeuw said...

Wat zijn jullie deze week super actief geweest !! Het vertrek was dan misschien onverwachts, het lijkt me heerlijk om een bonus-weekje hier te hebben met de familie. Dit is echt een fijne december-maand voor jullie allen. Ik zeg: GENIETEN daar :-)

Mickey said...

Oooh heerlijk gezellig zo! Wat wordt jullie huis gaaf. Dikke kus!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails