Thursday, December 31, 2015

Gelukkig nieuw jaar!Dit is het laatste postje op de laatste dag van 2015. Dit werd een jaar met flink wat emoties, hoop, verdriet, geluk en besluiten.


 Zo kregen we hoop dat onze broer op de goede weg was, dat het donorbloed wat mijn zus had afgestaan om zijn leukemie te bestrijden was aangeslagen. Helaas. We hebben afscheid moeten nemen van Andy in juni na een langdurig ziekbed. Dat verdriet heeft een dagelijkse rol gespeeld bij de familie en de vrienden en we zijn nog steeds bezig met rouwen. 


We hebben ook geluksmomenten gelukkig. Zo hoorden Chiel en ik dat onze beide schoondochters in blijde verwachting zijn. Allebei zijn ze uitgerekend in maart 2016 en allebei krijgen een meisje. Super! 


Ook mochten we een bruiloft vieren. Nog maar kort geleden op 11 december. Ben en Selena zijn het huwelijksbootje ingestapt! 


We mochten dit jaar ook kennis maken met de vriend van Linn, Bart. Een super gezellige en spontane brabander die vooral onze Linn gelukkig maakt en daar zijn we blij mee. 


En we hebben besloten om veel meer tijd in NL te zijn. Vooral na dit afgelopen jaar merk je hoe erg je de familie mist. 


En dan Chiel. We zijn hoopvol, blij en gelukkig dat zijn genezing hele stappen tegelijk vooruit gaat! 


Al met al zijn we blij dat dit jaar om is en dat we met goede moed en een frisse blik klaar zijn voor 2016. 
Ik wens jullie allemaal een heel gezond en gelukkig nieuw jaar! Tot in 2016! 
2 comments:

Arlene said...

Dat wens ik jullie ook en je hebt dit weer prachtig beschreven ! Love you

Fiona Teeuw said...

Ans en Chiel, de beste wensen voor 2016. Het gaat vast een super jaar voor jullie worden !! Geniet nog even van het verblijf in Nederland. Jullie huis is de laatste weken weer helemaal een thuis geworden. In 2016 gaan we elkaar zeker een keer ontmoeten :-) Groetjes, Fiona en Egbert

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails