Monday, April 11, 2005


Hier hangen de mannen! Natuurlijk zonder beveiliging want dat is lastig en de uitdaging is er van af.

6 comments:

Anonymous said...

Hey Pap en Mam, Ben hier...
IK BEN TOEGELATEN OP KUNSTACADEMIE ARNHREM!!!!!!!!!!!! Als jullie nu hier waren gingen we taart eten :-D Heb ontzettend veel zin om weer naar hong kong te komen! Maar wilde even laten weten dat ik ben aangenomen dus.
Groeten Ben

Anonymous said...

Hey Ben van Harte Gefeliciteerd met de toelating op de Kunstacademie!!!!!!!!! Goed gedaan Jochie!!!!!!

Monique

Anonymous said...

Hey Ben wat goed! Pap en ik zijn super trots en blij!!!!!! We hadden het volste vertrouwen in jou, en wisten wel dat dit goed ging komen!!!!!!!!!!!!!!!!! We gaan vanavond een borrel op jou nemen hoor! Als je nou weer online bent, zet die koptelefoon dan op, dan kunnen we skypen,okay? Hele dikke kus van pap en mij!

Anonymous said...

Hey Honybee's,

Da's lekker nieuws van Ben. Allemaal van Harte. Krijgen we nu een kunstenaar in de familie? Geweldig hoor!! Hier gaat alles goed, bij jullie verder ook?
Dikke kus uit Leiderdorp

Anonymous said...

Hoi Ben , Ans en Chiel van harte gefeliciteerd!! Dat er dus toch "kunstzinnige" familieleden zijn! Kan hij niet van zijn tante hebben die is net zo creatief als een aardappel! Deze tante dan!
Ben, ik ben trots op mijn neef!
Arlene

Anonymous said...

Hoi lieverds,

Allemaal van harte proficiat met het goede nieuws van Ben en uiteraard Ben in de eerste plaats. Je mag ook hier wel taart komen eten hoor,moet je wel effe zeggen wanneer.

Liefs, Lody en fam.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails