Monday, March 21, 2016

Daar ben ik weer!

Laat ik eerst beginnen met het volgende:
De titel van mijn blog, is verzonnen door onze dierbare vriend John. Ik had het niet beter kunnen verzinnen. Hartelijk dank John!

Ik zag net dat de laatste post op mijn blog van 8 februari is. Schandelijk lang geleden maar ik had wel een goede reden.

Ik heb het gehele huis van boven tot beneden geverfd. De muren en het houtwerk!
Vervolgens heb ik alle slaapkamers leeg gehaald, de boel uitgezocht, ettelijke keren naar de stort gereden, bedden uit elkaar gehaald en weer in een andere kamer in elkaar gezet. Er is vloer bedekking gelegd in 2 keer zodat ik niet de hele boven verdieping moest leegmaken. Beneden alles uitgezocht en opgeruimd. De kelder opgeruimd, op en neer gereden naar de tweedehands winkel om spul weg te brengen, de stort in Druten nog nooit zo vaak bezocht, mijn bureautje geverfd, en tussendoor ben ik doodziek geweest. Voorhoofdsholte onstekingen, mijn huid was totaal in gevecht met het koude klimaat in NL waardoor ik ruim 2 weken met een opgezette, kapotte en te strakke huid en kleine oogjes gek werd van de jeuk. Dus doktersbezoek, opnieuw her-kennis gemaakt met onze huisarts en voor het eerst de apotheek weer van binnen gezien. En hoera, mijn huid is stukken beter nu!


Daar was ook nog de geboorte op 26 februari van ons tweede kleindochtertje Sammie! Een prachtig en gezond meisje met een enorme bos haar! We zijn super trots op haar en op Selena en Ben!
Tussendoor is Chiel ook nog jarig geweest, kregen we bezoek van vrienden en familie en ging het werk gewoon door.

En toen kwam de container uit Hongkong aan! En wel op 15 maart. 125 dozen werden in no time naar binnen gedragen. (alles zit in een doos. Stoelen, kasten, echt alles! vandaar 125 stuks!)
De mannen stonden klokslag 8 uur 's ochtends voor de deur en om half 12 waren ze weg! Er was door hun al veel uitgepakt, de bedden en kasten stonden in elkaar, maar desalniettemin stonden er nog zeker 50 dozen in huis die uitgepakt moesten worden en waarvan de inhoud een plekje moest krijgen. Daar ben ik de afgelopen week mee bezig geweest. Bijna alles staat nu op z'n plek!


Van de week was de verjaardag van  onze eerste kleindochter Leena. Al 3 jaar is ze nu. Eigenlijk is ze pas op 23 maart jarig maar omdat Rachida is uitgerekend op 29 maart van dochter nummer 2, werd het afgelopen zaterdag al gevierd.

Als ik het zo terug lees, is het een update geworden in vogelvlucht maar geloof mij, het waren hele drukke weken.

3 comments:

Simone said...

Nou heb met eigen ogen aansvhouwtcwat voor enorm werk je hebt verricht en met die paar zinnen doen jullie jezelf vreselijk te kort!!! Maar het resultaat mag er zeker zijn xx was eeg gezellig gister xx

Arlene said...

Nou wat een opsomming van heel veel werk in een paar zinnen,ben ook blij dat je gezicht weer is opgeknapt en ja toch ook nog een voorhoofdsholte ontsteking tussendoor is niet niks.Kom echt op niet te lange termijn een keer kijken.Wat een prachtig meiske is Sammie ,ze lijkt wel een beetje op Ben toen hij klein was. En dan de mooie meid Leena alweer 3, haar zusje komt ook al gauw. Ans je kan trots zijn op wat je allemaal hebt gedaan in zo'n korte tijd!

Mickey said...

Goed om je terug te zien hier! *gelukkig heb je t verder niet zo druk gehad"
;-)
xxx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails