Sunday, March 27, 2016

en nog een kleindochter!

Vannacht is ons derde kleindochtertje geboren, Jasmijn! Alles is voorspoedig gegaan en super snel. Moeder, vader, grote zus en baby maken het goed. En dat op de verjaardag van Simone!!

We zijn vanmorgen natuurlijk gelijk gaan kijken. Op naar het diaconessenhuis waar Rachida was bevallen vannacht en toen we aankwamen in het ziekenhuis, stond ze niet in het systeem. Huh?! Ze waren alweer thuis! Dus nadat onze navigatie ons steevast door afgesloten wegen wilden leiden, stonden we na een halfuur bij Remy voor de deur.

Jasmijn
Leena is super lief voor haar nieuwe zusje (en voor opa!), Rachida zat op de bank of er niets was gebeurt, Remy was blij dat alles achter de rug was. En Ben, Selena en Sammie zaten er ook! Zo gezellig!


Wat een rijkdom; 2 kleine wondermooie meisjes hebben in 1 maand ons gezin uitgebreid. Wat wil een mens nog meer!

Sammie

5 comments:

Mickey said...

Jaaaa! Wat een prachtige meisjes, alle drie! Heerlijk, wat een rijkdom voor blije opa en oma. Gefeliciteerd lieverds, ook voor de papa's en mama's!
Oh, en die wangetjes..!
xxx

Yvon said...

Van harte gefeliciteerd met jullie mooie, derde, kleindochter Jasmijn! Geniet van deze rijkdom!

Arlene said...

Wat mogen jullie trots en gelukkig zijn met zulke mooie kleindochters ! Nu kunnen jullie gaan genieten,verhuizing achter de rug, de meisjes geboren even alles on hold en rust in de tent!
Wat een lieve foto weer van Leena en Opa <3

Simone said...

Wat een heerlijkheid, drie van die prachtige meiden!!!! Geniet er maar lekker van.....je weet het hè, opa en oma mogen hun kleinkinderen enorm verwennen, en daarna weer met papa en mama meegeven :-) Enne Mickey die "wangetjes-afwijking" is Indisch hoor!!!! Adoehhh deze wangen.... en vervolgens loopt het slachtoffer dagen met knal rode wangetjes omdat er door de "oude" Indische tantes in is geknepen..... hahaha (jeugdtrauma???)

Fiona Teeuw said...

Gefeliciteerd met de geboorte van Jasmijn. Fijn dat de bevalling van de beide schoondochters goed verlopen is. Fijn om nu hier in NL te zijn!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails