Wednesday, March 23, 2016

Het begint er op te lijken

Gisteren heb ik voor het eerst sinds we terug zijn, 1 dag helemaal niets gedaan! Ik kon me er niet toe zetten alhoewel er best nog veel te doen is in en rond het huis. Zo moet de stereo nog aangesloten worden maar ik ben erg slecht in elektronica dus Chiel wil het dit weekend gaan aansluiten. En eigenlijk moet ik nog de zoldertrap verven...maar eerlijk gezegd kan ik geen verf meer zien! Ik ben een beetje 'over-verft'.

Verder staan er nog een kastje en een tafeltje die naar Ben en Selena gaan. Staat er nog een magnetron die naar Linn gaat maar voordat dat naar haar ieniemini huisje kan, moet er nog een plank opgehangen worden en dat zou Remy doen. Maar Remy is ook best druk want Rachida zit in haar laatste week van de zwangerschap.

Dan moet ik nog de kledingkasten opnieuw inruimen. Tijdens de verhuizing moest ik alles gelijk in de kast proppen omdat ik van die dozen afwilde. Echt uitzoeken op welk plankje je die tshirtjes wil hebben was er toen niet bij. Gevolg dat alles door elkaar ligt maar dat ik wel die dozen heb kunnen meegeven aan de verhuizer.

En over dozen gesproken; Ryanne belde gisteren op. Ik ken haar uit Hongkong en ze is een jaar geleden terug verhuist naar Amsterdam. Ze gaan weer verhuizen omdat hun huis verbouwd wordt en ze wilde heel graag mijn dozen weer hebben die nog stonden te wachten om met het oud papier mee te gaan. Super fijn natuurlijk want onze achtertuin leek wel een opslag met dozen en gisteravond heeft haar man ze opgehaald. Niet allemaal want ze pasten niet allemaal in de auto maar als ik nu naar buiten kijk, ziet het er al beter uit.En als ik het dan toch over de tuin heb, dat ziet er ook beter uit want Ron heeft van het weekend onze tuin ont-algt. Als een echte ghostbuster liep hij door de tuin te sproeien en het meeste groen is weg nu! Super! Nu alleen nog vegen en harken en oude planten eruit trekken die totaal uitgegroeid zijn.


Maar al met al ziet het huis er beter uit. Het lijkt niet meer op die bomside tijdens de verhuizing. Alles heeft z'n plekje gevonden. Maar het leukste nieuws van vandaag is dat Leena echt jarig is! 3 Jaar is ze nu!

En maandag heb ik heerlijk geknuffeld met Sammie. Daar had ik recht op! En veel leuker dan opruimen :-)

4 comments:

Arlene said...

Nou kan me heel goed indenken dat je even helemaal niks wil doen !
Ja knuffelen met Sammie dat is toch het leukste.
Langzaam aan komt het allemaal goed!

Fiona Teeuw said...

Fijn om je blog weer te kunnen lezen. Ik kreeg afkick-verschijnselen. Leuk om je ook hier te volgen. Wat is Sammie toch een dotje!

Simone said...

Fijn dat het "dozen-probleem" zich eigenlijk vanzelf heeft opgelost, scheelt toch wel weer.... was echt een berg... ohhh wat zie jij er stralend uit met Sammie, prachtige foto's!!!

Yvon said...

Jullie huis is weer echt een thuis geworden. Dat hebben we met eigen ogen mogen zien.
Lieve allebei, geniet van jullie thuis, in de nabijheid van kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Het is jullie meer dan gegund.

Die laatste dozen verdwijnen, daar zorgen we voor!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails