Wednesday, September 28, 2016

Nazomer


Wat hebben we toch geboft met het prachtige weer in Nederland! Het is nu eind september en het
blijft maar mooi weer. Ok, ok, het wordt volgende week iets minder maar dan nog is het beter dan normaal. Het is alsof de Goden ons een beetje tegemoet zijn gekomen na alle ellende van het afgelopen jaar.


Elke dag prachtig weer, heerlijke temperaturen en een zon die zich volop liet zien. Elke avond buiten koffie drinken, mooie wandelingen maken over de dijk met Tashi, de kleindochtertjes zien genieten van het buiten badje, en de bbq aansteken. Zo on-nederlands!


Tijdens onze vakantie in Italiƫ hadden we afgesproken met Lody en Martine dat we bij ons thuis eens Italiaans moesten gaan eten. Afgelopen zondag was het zover en man oh man, wat hadden we allemaal ons best gedaan! Ook opnieuw prachtig weer, 1 piepklein regenbuitje rond 7 uur gehad maar daarna was het weer droog en lekker.


Simone en Ron bleven een nichtje slapen en de volgende dag zijn we met z'n drietjes en Tashi nog naar de markt geweest in Nijmegen. Opnieuw heerlijk weer en een prachtig zonnetje.Nee het valt beslist niet tegen in mooi Nederland!
2 comments:

Arlene said...

Ja lekker he, helaas vanavond was het even echt herfst, harde wind en regen, brrrrr maar we mogen niet klagen !

Simone said...

Het was een dagje vakantie in prachtig Nijmegen!! En zondag was super gezellig en hebben we heerlijk gegeten!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails