Tuesday, September 20, 2016

Niet zoveel gebeurt

Ja dat kan ook. Ik bedoel dat er weinig is gebeurt wat het vermelden waard is.


Alles gaat z'n gangetje. Met Tashi gaat het goed. We zijn bij de dierenarts geweest om een check-up te doen en zoals verwacht is hij een gezond hondje. Hij heeft nog wel een neus-vaccinatie gehad (wat hij NIET leuk vond) en we hebben afgesproken dat als hij 6 maanden is hij wordt gecastreerd. Das beter voor hem en beter voor ons en beter voor de zielige kussens die dan worden gepakt. Ook z'n navelbreukje wordt dan gelijk aangepakt. Zo hoeft hij maar 1 keer onder narcose.


Van de week hebben we een collega uit China op bezoek gehad. Hij heeft 2 nachten gelogeerd in een hotel in Maasbommel. Ik was even bang dat het te saai zou zijn voor hem maar hij was er vol van. Hij vond het prachtig om zoveel ruimte te hebben en dat het zo stil was in de omgeving. Zo zie je maar.
Gisteren heb ik nog een chinese hotpot in elkaar geflanst zodat hij blij kon gaan slapen.  En we hebben met z'n drietjes Tashi uitgelaten. Hij vond het prachtig om op de dijk te lopen!

 

En wat ben ik blij dat het weer koeler is in NL! Heerlijk om 's nachts weer normaal te kunnen slapen zonder die klamme hitte. Wat dat betreft mis ik m'n aircootje wel. Echt. We denken er ook hard over om voor de volgende zomer airco te laten plaatsen.

En voor nu ga ik straks de tuin in. De boel weer een beetje aan kant maken zodat we weer een beetje opgeruimd de herfst in kunnen. En natuurlijk zometeen met Tashi boodschapjes doen. Maar eerst maar genieten van het prachtige weer in de tuin!

4 comments:

Simone said...

Heerlijk toch zo'n "stille"periode...... hihihi Hmmm het is inderdaad weer eens tijd voor een lekkere "hotpot" goed idee!!!

Arlene said...

Na alle drukte en toestanden toch heerlijk om tot rust te komen !

Fiona Teeuw said...

Kijk.... er komt ruimte in je agenda! Dan durf ik langzaam aan om een koffieafspraak te vragen. Ga je een persoonlijk berichtje sturen.

Leonoor said...

Mag ik zo brutaal zijn om te vragen in welk hotel de collega heeft vertoefd?

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails