Saturday, December 27, 2014

De kerstdagen

Zo. Nadat Chiel ziek werd, en gelukkig opknapte na 2 dagen, lag ik gevloerd op bed. Heb me zelden zo ziek gevoeld. Ik hield niets binnen en mijn hoofd bonkte dagen aaneen. 


Zo kon ik helaas niet bij mijn broer op bezoek. Was ik eindelijk terug in NL en op rij-afstand, nu kon en mocht ik nog niet op bezoek. Hij is nog steeds zwak. Het laatste wat ik op mijn geweten wilde hebben was dat ik hem zou aansteken en weer ziek zou maken. Ondertussen heb ik hem opgezocht en weer vast kunnen houden. Het was een emotioneel weerzien. En sinds afgelopen vrijdag is hij weer thuis! 


Net voor de feestdagen stond het jaarlijkse etentje gepland van het werk in Elburg. Altijd leuk om iedereen weer te zien. We hebben afscheid genomen van 2 collega's die een andere weg inslaan en kennis gemaakt met 2 nieuwe collega's. Ik heb een gezellige avond gehad en heerlijk bijgepraat met Karin en Mirjam. Wel weinig gegeten want mijn maag was nog steeds van slag. 


De kerstdagen thuis waren als vanouds. Super gezellig, heerlijk gegeten en ontzettend genoten van de familie en kleine Leena. 


En vanmorgen keken we verbaasd op. Het was wit! 


En het sneeuwt nog steeds! 

2 comments:

Arlene said...

Gelukkig is iedereen weer op de been en heb je een heerlijk kerstdiner gehad met al je kids en kleindochter,wat zit ze daar weer schattig bij Opa,moest hij voorlezen?

Yvon said...

Leena, wat een heerlijk mini mensje is ze! En wat hebben we genoten van de 1e Kerstdag! Gezelligheid, heerlijk eten, warmte, een topdag!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails