Tuesday, April 26, 2016

Daar bij de molen


Afgelopen zaterdag vierde Lody haar verjaardag. Een verjaardag met een prachtig rond getal. Nee ze is niet jarig in april maar in augustus. Maar omdat het dicht op Andy's verjaardag viel en wij zijn verjaardag helaas nooit meer zullen vieren, heeft ze haar verjaardagsfeest uitgesteld.


Het feest zou gehouden worden bij de molen in Ophemert. De ouders van haar schoonzoon hebben deze molen onder beheer en omdat Lody's huisje niet groot genoeg is voor het gezelschap, was voor de molen gekozen. Moeten we daar alleen even naar toe rijden...Enfin, we hebben het gevonden, met een omweg, maar gelukkig waren we de enigen niet die een extra rondje hebben gereden.


De hele familie was aanwezig! Super leuk om ze allemaal weer te zien. Het leek wel een familie re√ľnie!
Het weer was koud en het waaide hard, soms ook regen en hagel, maar af en toe was het mooi genoeg om naar buiten te gaan om van de spaarzame zonnestralen te genieten. We hebben ook een rondleiding door de molen gekregen en zelfs Chiel ging alle steile trapjes op en af!Lody had zich goed uitgesloofd en een buffetje klaar gezet voor de gasten. Het was heerlijk! Daar kon geen regenbui tegen op! Bedankt Lody, voor de leuke dag! XXX


2 comments:

Simone said...

Sluit ik me helemaal bij aan !!! Was erg leuk. Bedankt Lody

Arlene said...

Ja ik ook was ook leuk iedereen weer te zien ~!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails