Monday, April 04, 2016

Verjaardag

1 April was ik jarig. Na jaren kon ik weer gewoon thuis de verjaardag vieren. Heerlijk. Linn en ik hebben lekker geluncht in Nijmegen.


Daarna zijn we naar Simone en Ron afgereden in Leiderdorp. We waren uitgenodigd voor een etentje en bleven gelijk een nachtje slapen ivm lekkere wijntjes die geschonken zouden worden tijdens het diner.

Met de taxi naar Villa Rozenrust. Klinkt als een bejaarden tehuis maar het is een Italiaans restaurant in Leidschendam. We hebben heerlijk gegeten! Het leuke is dat je geen menukaart krijgt maar dat alles in schalen op tafel wordt gezet. Family-style. Enorm gelachen met z'n allen, flink wat heerlijke witte wijntjes weg getikt en aan het eind werden we weer opgehaald door de taxi! Super was het!


Op zaterdag vertrokken we om 10 uur terug naar Druten. Er moest nog lasagne en een pavlova gemaakt worden voor de familie. Iedereen zou komen. Zelfs Jasmijntje nauwelijks 7 dagen oud en Sammie, 5 weken oud.

Sammie

Jasmijn

Alles stond klaar en de pavlova moest alleen nog 'aangekleed' worden maar dat kan pas net voordat je het gaat eten. Gelukkig kreeg ik hulp van Leena!


Tijdens het eten keken Chiel en ik eens om ons heen. Baby's, overal baby's! We werden allebei lichtelijk emotioneel van het aanzicht. Onze kids, de kleinkids, wat hebben we dat toch gemist al die jaren!


's Avonds nog bezoek gehad van Yvon en Mari en zondag hebben we gelummeld. Nou ja gelummeld, ik heb de tuin gedaan want het was EINDELIJK zonnig! En Chiel was aan het werk op zijn werk kamer.

Ik heb net weer een perkje gedaan. Net op tijd want nu regent het weer. Bah.

2 comments:

Arlene said...

Leuk toch al die baby's :)
Die kleine Jasmijn lijkt wel te lachen.
Maar fijn dat je zo'n prachtige verjaardag hebt gehad!
En wat een gezellige lay-out van je blog,vrolijk!

Simone said...

Wat een enorme rijkdom, zo'n mooi gezin!!!! En die meiden.... stuk voor stuk plaatjes. Was inderdaad errug gezellig en we hebben zalig gegeten en enorm gelachen.... Ik zeg voor herhaling vatbaar!!! Dikke xoxoxo

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails