Sunday, April 17, 2016

Veel gebeurt

Er is veel gebeurt de laatste weken. Vooral met het werk. Chiel is niet meer werkzaam bij zijn oude werkgever en daarom zijn we de afgelopen week in Hongkong geweest. Er moest nogal veel geregeld worden en dat kon niet langer wachten. Dus hup het vliegtuig in, heel veel geregeld en toen hup het vliegtuig opnieuw weer in terug naar NL.

Het gaat te ver om alles uit de doeken te doen, alhoewel ik daar wel een trilogie over kan schrijven, maar feit is dat we in HK waren. We hebben Jesse en Mabel gezien en ik ben weer door mijn oude buurtje en oude huisje gelopen. Natuurlijk is ook de bbq weer aangestoken door Jesse en het voelde zo fijn om ze weer te zien. Ik denk dat het niet meer zien van vrienden, het naarste is van een verhuizing. Vreemd om daar te zijn als toerist. Vreemd om daar te zitten in een hotel. Het weer werkte ook niet mee moet ik zeggen. Veel regen en veel onweer en hele hoge luchtvochtigheid. Verder geen vrienden gezien omdat we zo druk waren dat het geen zin had om afspraken te maken. Dat komt de volgende keer wel weer.

Ben natuurlijk nog wel door TST en Mongkok gelopen. Ik heb mijn aardewerk winkeltje weer gezien, de bloemenmarkt en een super groot winkelcentrum in Shatin. Je kan daar beter zijn dan buiten rondlopen in de regen. En voor mij was het helemaal nieuw. Was er nog nooit geweest. Ook leuk dus.
Ik heb ook de nieuwe Marketplace (mijn oude supermarkt) maar eens bezocht. Toen we weg gingen in januari, waren ze flink aan het verbouwen. Het ziet er prachtig uit! Natuurlijk ook gegeten bij Wooloomooloo, waar we onthaald werden als 'long lost friends', gegeten bij Spasso, veel sushi en dimsummetjes gegeten, kortom alles gedaan wat ik zo miste.

En nu zijn we weer thuis. Met de jetlag valt het reuze mee en ik heb de achtertuin weer bijgewerkt. Nog een kersen en pruimen boom gepland, onkruid gewied en de enorme was van 1 week gedaan. Heerlijk om weer thuis te zijn. Zelfs nu het hagelt en regent.

Enfin, weer een boekje uit en dicht geslagen. Nu het nieuwe boekje weer openslaan.


1 comment:

Arlene said...

En nu gaan wennen aan het leven in Druten toch? Waren zulke hectische maanden dat je wel toe zal zijn aan huisje,boompje,beestje!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails