Monday, June 13, 2016

Klussen

Ik ben bang dat mijn computer een beetje op is. Het lukt niet altijd om wat te schrijven en foto's op te laden. Het is ook al een oudje en hij heeft heel wat tropen jaren achter de kiezen. Hopelijk kan ik hem gauw vervangen.

Met het mooie weer ben ik weinig in huis bezig geweest. Tuintje doen, raampjes wassen, stukje fietsen, ach je kent dat wel. Pas afgelopen zaterdag toen het weer al lichtelijk omsloeg, zijn we binnen aan de gang gegaan. Chiel was niet happy met de indeling van de woonkamer. Door onze nieuwe XL-bank, moest alles verschoven worden. Ook de stereo installatie uit HK stond nog op zolder. Maar zaterdag kreeg hij de geest. TV opgehangen, stereo aangesloten, boxjes aan de muur gehangen, kasten hebben we versleept en het oude kastje van Jesse is weer naar beneden gekomen en staat weer vertrouwd onder de TV. Daar heb ik wel even hulp van Ben voor gekregen want dat kastje alleen naar beneden tillen, was niet te doen.


Chiel was helemaal trots dat hij, helemaal in z'n eentje, alles heeft kunnen ophangen en aansluiten. En hij heeft eindelijk na 4 jaar, zijn gloedje nieuwe boormachine kunnen gebruiken die hij toen in HK heeft gekocht. Net toen die klaar lag om spullen op te hangen, draaide Chiel het ziekenhuis in en daarna  lukte het niet meer. Tot nu!


Tussen het slepen en sjouwen door heb ik nog koekjes gebakken om mee te nemen naar Leena. Want zondag zouden we allemaal op bezoek komen. Super gezellig en Leena vond het zoals ze zelf zegt 'heulll leuk' dat opa op visite kwam. Na het eten weer naar huis en dat was geen moment te vroeg. De hemel brak open en de regen kwam echt met bakken naar beneden! En dan zit ik toch liever thuis op de bank dan in een auto op de snelweg.


En nu zit ik met m'n neus tegen het raam. Ik wil zo graag met mijn nieuwe fiets op pad maar het blijft maar regenen...

1 comment:

Arlene said...

Balen he die regen,en af en toe ook onweer dus ik blijf maar met Tom aan de rand van het bos want ik vind dat een beetje eng. Hoop dat je gauw je nieuwe fiets kan gaan uitproberen!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails