Friday, June 24, 2016

Weer een weekje voorbij

Ik gaf al eerder aan dat mijn computer het niet meer zo goed doet. Hij is super traag, de updates wil hij niet meer accepteren en de foto's uploaden is een dagtaak geworden. Van het weekend krijg ik een nieuwe en dan vliegen de nieuwe posten op mijn blog, je om de oren! 

Afgelopen zaterdag kregen we bezoek van Mickey en Jaap. Zo gezellig om ze weer te zien! En in de nabije toekomst zien we ze vaker want dan verhuizen ze naar Nijmegen! We hebben heerlijk bij het restaurant van de overburen gegeten, herinneringen opgehaald en lekker bijgepraat. 


Verder heb ik deze week nog opgepast op Sammie, met Linn dimsum gegeten, en een rondje gereden met Chiel's nieuwe auto. Na zijn ontslag heeft hij de auto ingeleverd. Daar waren we niet rouwig om want er mankeerde van alles met dat ding. Sinds die tijd reed hij met ons oude autootje naar zijn nieuwe werk. Hij is happy met de nieuwe aanwinst. En ik ook want nu kan ik zo nu en dan met de Saab op pad! En zo komt alles weer op z'n pootjes terecht. 


Ik heb verder een schilder geregeld voor de plafonds beneden. Ze zijn hard aan een nieuwe lik verf toe maar dat zag ik echt niet zitten om zelf te doen. Van alle klussen is dat wel de ergste en daar zag ik als een berg tegenop. Maar hoera ik hoef het zelf niet te doen! 9 juli gaat het gebeuren!


Ben ook druk geweest met dingetjes te reorganiseren. Zo knapte het sleutelkastje bijna uit elkaar. Ik heb alles uitgezocht, gelabeld en sleutels die al jaren datzelfde kastje nooit zijn uitgekomen weg gegooid. Heerlijk. 

Ook oude winterjassen die maar op een rek hingen op zolder zijn uitgezocht en in de zak van Max gestopt. Opgeruimd staat netjes en je krijgt rust in je hoofd. Ook lekker. 


Van het noodweer hebben wij weinig gemerkt. Wel regen gehad en zoals vanavond onweer maar gelukkig geen water overlast. Ik hoop ook dat dit zo blijft want het water in de Waal staat wel erg hoog. 

Morgen ga ik met Lody op stap en we hebben afgesproken dat ik met het voetveer van Wamel oversteek naar Tiel. Ik hoop dat de parkeerplaats daar niet onder water staat want dan moet ik alsnog omrijden over de brug naar Tiel. Maar gezellig. Ik heb er zin in! En als ik dan thuis kom aan het eind van de middag, zit Remy met z'n dochters al te wachten. Ze blijven een nachtje slapen. Leuk! 

2 comments:

Arlene said...

Gaat allemaal weer goede kant op, veel plezier met Lody en met de kleindochters !

Simone said...

Lekker hoor, alle klusjes bijna gedaan en naast je fiets ook beschikking weer over 4 wielen!!
Dikke kus

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails