Thursday, May 05, 2005

Op verzoek

Ok, ik ben nog een "klein" dingetje vergeten te vertellen over de vakantie in Singapore. Pim heeft me daar aan herrinnerd. Bedankt Pim!

Stel je voor, je loopt kilometers door de brandende zon. Je geniet van alles om je heen, maar je bent klef, moe, je voeten zijn opgezet en eigenlijk heb je maar zin in 1 ding. Een lekker koud drankje. Dus wat doe je dan? Je gaat voor dat je naar je hotelkamer gaat om te douchen en je op te frissen, eerst even langs het Marriott Cafe waar je een glas heerlijk koude witte wijn tot je neemt.
Nou is dat voor Chiel geen probleem, maar zoals iedereen weet, drink ik haast niet dus 1 glas kan mij al behoorlijk zweverig maken.

Daarna gingen we naar de kamer om op te frissen en werden we even later opgepikt door Shumin en Pim en gingen we nog even wat drinken. De ambiance was goed, we hebben lekker gepraat en van het een kwam het ander!
Op deze avond heb ik wel 3 witte wijn gedronken. Bij aankomst in het hotel, gingen we nog even langs de nachtclub die gevestigd is in de kelder van het hotel (trouwens een geweldige club met een super "liveband") alwaar ik nog 1 wijntje nam.

Ik ben nog nooit zo ziek geweest. Ik kan wel zeggen, dat ik voor het eerst in mijn leven ronduit dronken was!

Die nacht heb ik enige tijd doorgebracht in de badkamer op de knieen voor het toilet.
Maar ach, dat was wel in het Marriott Hotel Singapore!

3 comments:

Anonymous said...

Oke, dat was wel een heeeel kelin detail; niet wereld schokkend, maar toch!!! Mijn zus in 't buitenland als een "dronkentor", Ans toch, ja sommige mensen vinden 't lekker, maar als je er een keer flink ziek van bent geworden, dan hoeft 't noooooiiit meer(spreek uit ervaring). Maar je hebt nu wel het marmer van 't marriot van dicht bij kunnen bestuderen. Ja ja we maken er maar weer grapjes over. Je moet maar denken dat dit weer een ervaring is die niemand je kan afnemen, deze rijg je ook weer aan de ketting. P.s. zal paracetamolletjes opsturen hoor!!(geintje) Dikke kus Simoen en fam.

Anonymous said...

p.s. Men zou kunnen denken dat ik vandaag ook flink heb geborreld, maar nee, dit was gewoon mijn goedste Nederlands. He ans, maar die digitale fotocamera's zijn toch allemaal autofocus.....dan vind ik het nog veel knapper van je om ze zo onscherp te krijgen. Die witte wijntjes moeten wel reuze zijn aangekomen.
XXX
Simone

Anonymous said...

He zus, ach je moet maar denken elke dag dronken is ook een geregeld leven! Nee meid, ik kan me heel goed indenken hoe beroerd je je moet hebben gevoeld!
Maar....zoals ik al zei je maakt nog eens wat mee!
Groetjes Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails