Wednesday, December 25, 2013

Merry Xmas!

We hebben drukke dagen achter de boeg. Gezellig maar druk. 

Zo zijn we naar Hummelo afgereisd voor een etentje met Ton, Lien, Ron, Karin en Bertie. Ontmoetingspunt was De Gouden Karper. Ik bedoel hoe Nederlands wil je het hebben. Het was flink druk in de herberg en de gemiddelde leeftijd van de klanten ruim boven de 65 jaar! Compleet met dikke rode kleden, hertenkoppen aan de muur en een friese staart klok. 


Ook natuurlijk nog de supermarkt bezocht. Ik heb geen culinaire hoogstandjes op het programma staan maar je vergeet altijd wel iets in huis te halen. 


Leena en Remy hebben ook weer 2 nachtjes gelogeerd. Remy voelde zich niet lekker en Rachida moest werken. Dan maar bij ons op de bank uitzieken. 

Gisteren zijn we nog in Bilthoven geweest. Op bezoek bij Johan en Petra. Super gezellig. En ik heb weer prachtige ideetjes opgedaan voor de volgende kerst. Petra is een kei in stylen en super creatief! Lekker gegeten in de plaatselijke kroeg en daarna richting Tiel. 

Op naar Lody! Zij heeft de kalkoen besteld en die gingen we gelijk ophalen. 10.2 kg! Hij ligt nog in de doos in de auto. In de koelkast is geen plaats meer en door de kou is de auto de beste koelkast die je maar kan wensen. 


Vandaag ben ik alvast begonnen met kerst voorbereidingen. De stoofpeertjes  zijn klaar, de vanilleroom saus voor bij de apple crumble gemaakt, de eend in de marinade met eigen gemaakte 5 spice kruiden en de rest doe ik morgen ochtend. 's Avonds komt een vriendinnetje van Linn en Remy en Rachida en Lody blijven eten. Lody zou eigenlijk naar Andy gaan maar door haar verkoudheid kan dat niet doorgaan. Ze wil en mag Andy niet aansteken. 

Overmorgen gaat de kalkoen pas de oven in. Dan zit het huis helemaal vol! Heerlijk! 


Dus op deze kerstavond wens ik iedereen heerlijke kerstdagen, veel liefde, geluk en gezondheid! 

2 comments:

Mickey said...

Hé gezellig allemaal! Fijne dagen! xxx

Arlene said...

Leuk steeds huis vol met kids en aanverwanten,lekker eten en veel gezelligheid,geniet er van! XX

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails