Friday, December 20, 2013

Thuis

Het heeft even geduurd maar hier ben ik weer! Ik heb zo'n last gehad van jetlag dat ik niet eens op een computer wilde kijken.

Afgelopen maandag zijn we aangekomen in NL. Na een goede vlucht werden we verwelkomt door zusjes, zwager en schoonzus. Altijd leuk. Kopje koffie, huurauto opgehaald en toen op weg naar Druten. En daar stond Linn ons weer op te wachten! Heerlijk om weer thuis te komen, en ik moet zeggen dat het weer best meeviel. Ik had het kouder verwacht!

Die maandag hebben we in gepaste half-slaap doorgebracht. Het zal wel aan de leeftijd liggen maar het lijkt of de jetlag steeds erger wordt. Gelukkig kwamen Remy, Rachida en Leena en later Selena en Ben ons wakker houden maar om 8 uur 's avonds gingen onze lichtjes uit. Helemaal brak waren we.

Dinsdag waren we natuurlijk weer lekker op tijd wakker. Om 6 uur aten we al aan de bruine boterham met oude kaas :-) en moesten we ons klaar maken voor de werkdag omdat Chiel werd opgehaald om half 9 door Ton. Lekker de hele dag werken. Ik daarentegen heb me kostelijk vermaakt met Leena. Heerlijk om die kleine eindelijk te knuffelen!

Woensdag was weer een vroege dag. 5 Uur werd het deze keer! Ontbijtje, douchen en de auto in richting Barneveld. Een nieuwe werkdag. Ik heb Chiel afgezet, nog een kopje koffie gedronken op kantoor en toen weer naar huis. Gelukkig hoefde ik niet te blijven omdat Chiel thuis gebracht werd door Harm.

's Middags gingen ook Remy, Rachida en Leena weer naar huis en kon ik de kerstboom opzetten. Altijd leuk maar wel veel werk.

Vandaag, donderdag, ging Chiel met Ben naar het werk in Zelhem. En daardoor had ik vandaag 'vrij'! Om half negen zat ik al bij de kapper. Ik had me de laatste weken al geƫrgerd aan mijn haar en eindelijk kwam daar een eind aan. Jippie!
Na de kapper zijn Linn en ik naar Nijmegen geweest. Beetje shoppen, broodje eten en lekker rond lopen. Een hele gezellige dag.

Morgen de boel een beetje opruimen, hapje eten met John en Hildegard en dan het weekend in! Leuk!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails