Sunday, April 19, 2015

De do's en dont's

Wij zijn nogal verzot op sushi. Ik kan het wel elke dag eten als het zou moeten. Je zou denken dat sushi eten geen enkele etiquette behoeft, maar dat is fout gedacht. Zoals ik in dit artikel las, zijn er nog al wat dingetjes waar je aan moet denken. Leek me wel leuk om het stripje te laten zien aan jullie. Ik heb me flink schuldig gemaakt aan de dont's. Het zal niet meer gebeuren nu ik dit plaatje heb bestudeerd. Ach, een mens is nooit te oud om te leren.


Zo bestaat er ook de bril etiquette. Wat doe je niet met een bril. Je gaat er niet op zitten, niet mee gooien, niet op staan enz enz. Helaas was dat bij Chiel nog niet door gekomen. In 1 week ging hij er op zitten en daarna probeerde hij de bril dubbel te vouwen. Dat gaat dus niet en is een hele grote DON'T!

Gevolg, een bril met 1 pootje eraf en met 1 pootje krom, die helaas niet meer te maken is omdat de schroefjes verstopt zitten in het montuur. Meneer Armani dacht dat dit afdoende zou zijn voor bril-hooligans en dat zo'n bril dan langer mee zou gaan. Niet dus. Zijn bril was nog aardig nieuw en op de glazen zaten zelfs nog geen krasjes, dus het mooiste zou zijn als we hetzelfde montuur konden scoren en de glazen overgezet konden worden. Vanmiddag zijn we op stap gegaan en de opticien met een bezoek vereerd. En hoera, ze hadden nog hetzelfde montuur maar niet meer in de donkerblauwe kleur die Chiel had. Maar nu heeft hij een hippe grijze bril met zijn oude glazen erin!2 comments:

Arlene said...

Mooie bril Chiel,die kleur staat je goed!

Simone said...

Nog meer Mr. Bruce, Chiel..... hihihi

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails