Wednesday, April 29, 2015

Aftellen

Het aftellen kan nu echt beginnen. Vrijdag over een week, vliegen we naar NL! Yoehoe!

Gelukkig kwam Mickey over voor bijna 2 weken en dan gaat de tijd best snel voorbij. (Gisteren is ze terug gevlogen naar Vancouver) We zijn er echt aan toe. We blijven een maand in NL en van die maand moet Chiel een groot gedeelte werken, maar het is toch anders.

Lekker thuis zijn, de kinderen zien, onze Leena zien, het nieuwe huis van Ben en Selena bekijken, de verhalen horen van Linn die op rondreis in Noord India is geweest, de verhalen horen van Remy en Rachida die op zoek zijn naar een huisje en natuurlijk mijn broer en zus bezoeken die op dit moment allebei nog in het ziekenhuis liggen. En we gaan een paar dagen met z'n allen weg in een huisje. Ja, super burgerlijk, altijd gedacht dat wij daar niet aan mee zouden doen, maar we kijken er naar uit!

Chiel komt vanavond terug uit China. Morgen werken in HK en dan hebben we een lang weekend. 1 Mei is 'National Day' hier in HK en in China en dat wordt beloond met een lang weekend vrij. Het gaat natuurlijk gepaard met vuurwerk en ik ben bang, ook met demonstraties. Ze zijn het hier nog niet vergeten hoe de HK gouvernement is omgegaan met hun democratische rechten...

Enfin, wij gaan lekker een lang weekend vieren!


1 comment:

Arlene said...

Fijn weekend en hopelijk geen narigheid met demonstraties en zo.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails