Sunday, May 03, 2015

Foto's

Wij wonen boven het 3D museum. Heb eigenlijk nooit begrepen wat dat dan precies inhoudt maar het blijkt dat je foto's kan maken van jezelf in- of voor een 3D poster. Precies iets wat de Honky's geweldig vinden. Alles wordt vast gelegd op de gevoelige plaat. Of het nou een bruiloft is, een kommetje noedelsoep of een selfie. Op de gevel van ons gebouw naast de ingang van ons huis hangt een poster met een pijl waar je moet staan voor het optimale resultaat. Ik kon natuurlijk niet achter blijven :-)


En we kregen een facetime gesprek met Remy, Rachida en Leena. Altijd leuk om die kleine heen en weer te zien rennen. De laatste tijd is ze vooral bezig om ons te laten zien wat ze kan. Springen, verven,
rennen enz enz. Vroeger bleef ze op schoot zitten bij Remy en dan keek ze ons langdurig aan. Eergisteren zat ze weer op schoot en ging ze vertellen wat er op haar stickers te zien was. En om een sterker statement te maken plakte ze al die stickers op haar hoofd. 'Opa kijk nou!!"


 Gistermorgen was een vroegertje. Om half 5 stonden we op en om 5 uur zat Chiel op de fiets en deed ik mijn training. Het was enorm afzien want het was super benauwd en klam weer. Chiel fietste al vooruit en even later kwam ik hem en Jesse tegen!


Het gaat echt steeds beter. Vrijdagmiddag moeten we naar fysio. Eddy was 3 weken in de US en net nu hij terug komt gaan wij naar NL. De vrijdagmiddag komt Eddy op zijn vrije dag naar het ziekenhuis om te zien hoe het gaat met Chiel voordat we vertrekken. Lief.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails