Thursday, May 21, 2015

Jetlag

We zijn in ieder geval niet voor niets terug gevlogen naar HK.

Dinsdag kwamen we aan om half zeven en om 9 uur stapte hij opnieuw een taxi in om naar een vergadering te gaan. Die avond was hij thuis om half 8. Gisteren vertrok hij opnieuw om 9 uur vanwege een vergadering en liep hij om 8 uur binnen. Wel een beetje wallen onder de ogen, maar hé, we zijn de jongsten niet meer. En gelukkig kennen de klanten hetzelfde probleem, zij komen ook uit een andere tijdszone. Vanmorgen om half 9 vertrokken en vandaag wordt het opnieuw een latertje en de rest van de week zal het niet anders zijn.


Het enige wat roet in het eten gooit is het weer. Het regent hier af en aan, onweersbuien, harde wind en gemiddeld 30 graden. Mijn bijkeuken staat weer steeds onder water. Kortom het is lente in Hong Kong!

En dan natuurlijk de jetlag...we waren maar een week in NL en dan ben je nog niet helemaal over de jetlag heen, en nu zitten we hier, opnieuw jetlag. Vannacht was de 2de nacht. Ik bedoel de eerste nacht ben je zo moe dat je gelijk in slaap valt als je je bed ziet. Wel vroeg wakker maar das niet zo erg. De tweede nacht is het moeilijkst. Je bent wel moe maar na 3 uur ben je klaar wakker en knort je maag als een gek. Dus eruit, boterhammetje smeren, en na een uurtje opnieuw proberen te slapen. Wat natuurlijk niet lukt, dus je ligt de halve nacht met je ogen open op bed. En dan val je ineens als een blok in slaap, tegen 6 uur 's ochtends pas en dan gaat de wekker om 7 uur...

Gelukkig vliegen we snel weer. Zaterdagnacht om precies te zijn, dus dan beginnen we weer van voor af aan. Voordeel is dan wel dat we beiden minder last hebben van jetlag als we in NL zijn dan hier in HK.

1 comment:

Mickey said...

Ik lig wakker met je mee! euh, ik bedoel...ik leef met je mee!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails