Tuesday, May 19, 2015

Verandering van plan

We hebben hectische dagen achter de rug. Chiel heeft sinds we in NL geland zijn alleen maar gewerkt. En als hij niet onderweg was naar iets dan zat hij thuis achter de computer. Maar ach het kon ons niets schelen want vrijdag stond ons weekendje met de familie gepland. Enfin, de plannen zijn een beetje veranderd...

1. Mijn broer lag in het UMC in Utrecht. Soms gaat het slecht en soms gaat het beter. We hebben hem bezocht nadat hij weer met spoed was opgenomen en de toestand plotseling heel kritiek werd. Maar gelukkig, knapte hij weer op en hebben we gezellig kunnen praten. Je wordt heen en weer gegooid qua emoties. En mijn oudste zus was ook ineens opgenomen in het ziekenhuis. Dat zag er ook niet goed uit maar ze is gelukkig ook weer opgeknapt en ze is weer thuis.2. Het familie weekendje ging van start op vrijdag. Met z'n allen richting Bemelen (ligt bij Maastricht) en 2 nachtjes slapen in het meest schattige B&B-tje ooit, Ut Good. Een verbouwde varkensstal met een mooie grote tuin, kippetjes, honden en katten. Echt super. Mocht iemand die kant nog op willen dan is dit echt een aanrader. Helaas had Linn andere verplichtingen maar we hebben steeds aan haar gedacht! Leena was zo blij dat ze lekker naar buiten kon lopen en aandacht van iedereen kreeg en op zaterdag zijn we naar het Sprookjesbos geweest in Valkenburg. Qua weer was het ellende en het feit dat het Sprookjesbos op de enige berg lag die NL rijk was, kostte vooral Chiel veel moeite. Maar het is gelukt en het was super. Zondag weer naar huis na een heerlijk ontbijtje.3. Zondagmiddag stond ik alweer 1 koffer in te pakken. Chiel moest deze week echt in HK zijn vanwege klanten. En alles kwam door toen wij vorige week in het vliegtuig zaten naar NL... Maandagmorgen zijn we weer vertrokken naar HK. En ja. We zitten dus nu alweer in Hong Kong. Chiel is gelijk aan het werk gegaan en ik lig voor pampus op de bank. Deze week heeft hij het super druk met deze mannen en zaterdag op zondagnacht zitten we weer in het vliegtuig naar Amsterdam! We zouden blijven t/m 5 juni maar daar plakken we nu een weekje bij aan en gaan dus pas op 12 juni naar huis. Ook lekker!1 comment:

Arlene said...

Wat een heen en weer gerace maar ok hoop dat jullie wel iets kunnen uitrusten alvorens weer in het vliegtuig naar Holland te springen!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails