Friday, October 30, 2015

Beetje stil

Tja en wat moet je dan doen als iedereen de deur uit is? Simone en Ron weg naar Thailand en Chiel was 2 dagen weg naar China. Jos alweer terug naar Nederland en Jesse sjeest de wereld rond. Best saai zo in je eentje...

Dan maar poetsen. Moet toch ook een keer gebeuren. Gisteren heb ik alle slaapkamers maar gedaan, de ramen gelapt en de badkamers geschrobt. En vandaag de keuken aangepakt en de was gedaan. Het blinkt allemaal weer en als je zo in je eentje zit is er ook niemand die het weer vies maakt, dus...

Ik ben ook begonnen met het aan elkaar plakken van de video's die gemaakt zijn door Simone toen onze Chinese vrienden mij kookles kwamen geven. Het is nogal een werk maar ik heb 2 filmpjes af! Nog 2 te gaan.

Enfin, het leek me wel een goed plan om de vakantie ( nou ja werk-vakantie) naar NL dan maar te boeken. We zijn er van 5 dec t/m 3 jan weer! Dan kan ik eindelijk de foto's maken van de badkamer en ze op mijn blog zetten. Plus dat we op 11 dec de bruiloft hebben van Ben en Selena! Jippie!

Morgen weer naar fysio en dan ga ik daarna maar een bosje bloemen halen voor mezelf op de flower market. Ook leuk. ;-)

2 comments:

Mickey said...

dikke kus van hier! XXX

Arlene said...

O lekker snel dat je weer in Holland bent! En een bruiloft in het verschiet erg leuk! Jij vermaakt je vast wel weer daar ook al is het weer even wennen!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails