Thursday, October 08, 2015

Nog 1 dagje

Allemachies, het is weer bijna voorbij! 

Het afgelopen weekend waren alle kids weer gezellig thuis. Kregen we bezoek van Ron en Simone en Lody. Super gezellig! Ook zijn we nog op bezoek geweest bij de neven en nichten dag van Chiel 's kant in zeeland. Effe op en neer naar Vrouwenpolder. 


Chiel heeft elke dag door NL gereden en klanten en collega's bezocht. Maandag hadden we zelfs Dick uit China op bezoek! Eerst Dick en zijn vrouw ophalenuit  Elburg waar zij in een hotel zaten. Nou hotel is misschien een te groot woord, het had meer weg van een pensionnetje of B&B. Toen naar Staverden naar het kantoor, daarna naar Eindhoven om een klant te bezoeken, vervolgens naar Druten om te gaan eten ware het niet dat op maandag elk restaurant hier dicht is, dus op naar Nijmegen om Chinees te gaan eten want Dick en zijn vrouw snakten naar Chinees eten, opnieuw auto in en op weg naar Elburg om ze weer terug te brengen en wij weer terug naar Druten...pfff. 


Ik heb ondertussen de openhaard ruimte afgemaakt met verfen, alles schoongemaakt en opgeruimd. Ook de gang is nu gedaan en vanmiddag heb ik de laatste schuifdeur nog afgelakt. Tuin aangeveegd, lege flessen en oud papier weg gebracht, een cheese cake gebakken, de was gedaan, gestofzuigd en boodschappen gedaan. 


Gisteravond zijn we met Lody ook nog naar de verjaardag geweest van Marrie. Het was haar eerste verjaardag zonder Andy. Best heftig. Ik had het zelf ook even te kwaad toen ik bij haar naar binnen liep. Foto's van Andy, zijn kantoortje, zijn stoel...  Het klopt gewoonweg niet zo zonder hem... Maar het was echt gezellig en ik ben blij dat ik naar haar verjaardag ben geweest. 


Morgen is onze laatste dag. Koffers inpakken, Chiel wil nog een stukje fietsen en 's avonds komen alle kids plus aanhang hutspot eten. 

1 comment:

Arlene said...

Zo jullie hebben even wat kilometers verreden zeg!En nou alweer bijna naar HK. Hoorde al van Marrie dat jullie geweest waren en ze zei dat ze ondanks alles een fijne verjaardag had gehad. Ik heb het ook elke keer als ik daar binnen kom dat ik hem mis,al zijn spullen staan er nog maar hij is er niet!
Lieverds goede reis terug en afstrepen tot........rond kerst?
Dikke kus van mij!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails