Tuesday, September 29, 2015

Daar was ik weer!

De tijd gaat zo snel! We zijn alweer een week in NL en het voelt alsof we gisteren pas zijn aangekomen. 

Het eerste weekend was familie weekend. Remy, Rachida en Leena kwamen gelijk, Ben en Selena ook en Linn kwam ook nog langs. Super gezellig! Lekker met z'n allen aan de lasagna en genieten van het thuis zijn. 


Maandag ging Chiel gelijk aan het werk en ik kreeg Lody op bezoek. We zijn naar Nijmegen gegaan en lekker over de markt geslenterd. Altijd leuk! 
Dinsdag qas Chiel weer de hort op en ben ik begonnen met schilderen. Ik was de vorige keer al begonnen met het houtwerk maar dat ging niet snel omdat Andy steeds zieker werd en later tijdens ons bezoek overleed. De gang was klaar en nu verder met de kelderdeur en de ruimte bij de openhaard. 
Ik zag enorm op tegen het schilderen can het schrootjes plafond maar achteraf viel dat best mee. 


Woensdag was Chiel Weer onderweg en 's avonds zijn we naar Nunspeet gegaan.


 Eerst bij Arlene eten, toen Marianne ook opgehaald en door gereden naar de kerk qaar een herdenkingsdienst werd gehouden voor alle mensen die recentelijk waren overleden in het Hospice. Daar ontmoeten we Marrie, Martine en Gerben. Het was een prachtige maar heel emotionele dienst we  waren echt blij dat we waren gegaan. 


Donderdag ben ik verder gegaan met schilderen, ben ik nog naar de kapper gegaan, was Chiel weer naar het werk en ben ik 's avonds nog met Ben naar Boxtel gereden om een commode op te halen voor de kleine. Heel leuk om te doen! 

Vrijdag kwam Linn mosseltjes eten, heb ik geverfd en kon Chiel eindelijk een dagje aan zich zelf besteden. Stukje gefiets en oefeningen gedaan. s Avonds kregen we bezoek van Tim en Manon. Ontzettend gelachen en voordat we het doorhadden was het 4 uur s ochtends! Of het ook gezellig was! 


Zaterdag kwamen de kids en Lody weer op bezoek. Er stond een bbq gepland. Heerlijke spareribs en kippenpoten! Natuurlijk veel te veel gemaakt dus iedereen kreeg een voedselpakket mee naar huis. 


Zondag in de loop van de dag vertrokken de kids weer, zijn we nog op bezoek gegaan bij Linn om haar nieuwe kamer te bewonderen en zijn wij op bezoek gegaan bij Mickey en Jaap! Kon nog net voordat zij weer naar Vancouver zouden vertrekken. Het was zo leuk om ze weer te zien! 

Maandag ging Chiel weer naar het werk en ben ik verder gegaan met verfen. Linn kwam eten en s avonds kregen we bezoek van Mari en Yvon. En vandaag, dinsdag is Chiel weer op stap en ben ik weer bezig met verfen. Pfff.  De rest van de week zit zo goed als vol gepland. Maar dat is helemaal niet erg! Dat is juist gezellig! En het zonnetje schijnt! Wat wil een mens nog meer! 

2 comments:

Simone said...

Ziet er allemaal weer heel netjes uit Ansje, je krijgt eer van je werk!!!

Arlene said...

Lekker druk zusje,leuke foto's en ik pik die van jou En Tommy van je!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails