Friday, September 18, 2015

Tot morgen!


De afgelopen week was best druk.

Chiel zat in China en kreeg daar bezoek en ik was alvast begonnen met koffers pakken. Tussendoor kwamen vrienden aan in Hong Kong die ik kostte wat het kost op wilde halen van de airport, moest ik op zoek naar Chinese munten omdat de secretaresse uit NL daarom had gevraagd, ben ik op bezoek geweest bij vrienden die een schattig appartementje in Northpoint hebben gehuurd voor de tijd dat ze hier zijn, hadden we het half jaarlijkse kantoor-etentje bij de vegetariĆ«r in Mongkok en zijn we nog naar fysio geweest. Natuurlijk moest het huis ook nog schoon, de was gedaan worden en de koelkast leeg gehaald worden en vuilniszakken naar de stort.

 

Alles is ondertussen klaar behalve dan de laatste dingen die nog de koffer in moeten maar nu nog aan de waslijn hangen. Chiel komt vanmiddag iets eerder naar huis. Gelukkig. En dan om 9 uur vanavond vertrekken we met koffers en Jos, jazeker hij vliegt tegelijk met ons terug, naar Kowloon Station om op de trein te stappen naar het vliegveld. Heerlijk!

We zijn er helemaal aan toe om iedereen weer in de armen te sluiten. We willen de nieuwe kamer van Linn zien, kijken hoe zwanger de schoondochters zijn, Leena verwennen, de familie op zoeken en hangen op de bank. Heel even maar want Chiel gaat natuurlijk gelijk maandag aan het werk. Alle afspraken zijn gemaakt en de 3 weken in NL ( 19 sept tot 9 okt) staan al prop vol. En als we dan terug zijn in HK komen de eerste bezoekers alweer binnen druppelen. Never a dull moment, zeg maar.


Maar voor nu eerst maar lekker naar huis. Morgenochtend om half 7 staan we er weer.
Tot morgen!


No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails