Thursday, October 15, 2015

Simone en Ron

Dinsdagavond voelde ik het al. Ik was niet moe, klaarwakker en beetje opgewonden dat morgen Simone en Ron zouden aankomen. Ik heb die nacht geen oog dicht gedaan. Kon de slaap niet vatten en zag de minuten weg tikken op de wekker.

Voor de zekerheid ben ik nog de aankomsttijd van Simone gaan checken. Ze zouden om 06.20 aankomen wat al redelijk aan de vroege kant is want dan moet ik al rond kwart voor 6 de taxi in, maar ze hadden de wind mee vanuit Dubai en verwachte aankomsttijd, tadada...05.28! Holy moly!


Toen kon ik helemaal niet meer slapen en ben mijn bed uitgegaan om 4 uur. Douchen, ontbijten, taxi in naar het vliegveld en om 5 uur stond ik voor arrival hal B. Om kwart over 6 liepen ze door de gate! Zo gezellig!!


Vlug de taxi in naar huis want dan konden zij Chiel ook nog even zien voordat hij weer de bus in zou gaan naar China. Want het werk gaat natuurlijk gewoon door. Om 7 uur liepen we naar binnen! Nog gezellig koffie gedronken met z'n allen en Chiel uitgezwaaid.Deze dag hebben we heerlijk kalm aan gedaan. Het voelde alsof we de hele wereld aankonden maar we kregen alledrie hier en daar een wegtrekker. Dan maar even bijslapen voor een uurtje ;-)
Geluncht bij ons op de hoek, dimsummetjes, 's middags boodschappies gedaan voor het avondeten, beetje gehangen op de bank en om half 10 ging toch echt het licht uit. Alledrie helemaal totalloss.

Vandaag is een nieuwe dag. We zijn uitgeslapen en ready to go!
Het wordt Cheung Chau Island en dat gaan we samen doen met Tim en Rox. Vanavond is Chiel ook weer thuis.

1 comment:

Fiona Teeuw said...

Leuk om weer familie in HK op visite te hebben. Veel plezier en lekker genieten

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails