Wednesday, October 14, 2015

De badkamer

Ik kreeg net een commentaar op een van mijn postjes over de badkamer. Dat we bezig waren met de verbouwing, en dat we hoopten dat we snel in een aangepaste badkamer konden rondlopen waar Chiel gewoon zichzelf kon redden. De vraag was waar de foto's bleven.

Nou de badkamer is af en we zijn er reuze blij mee. Alles werkt goed, is perfect afgewerkt en helemaal geworden zoals we dat in eerste instantie voor ogen hadden. Maar ik moet tot mijn schaamte bekennen dat ik helemaal vergeten ben om daar foto's van te maken! Zodra we weer in NL zijn maak ik foto's en die gaan dan gelijk op mijn blog! We zijn echt helemaal trots op onze prachtige badkamer. Simpel en effectief. Wat wil een mens nog meer!
Verder ben ik begonnen met verfen in huis. Ook simpel en effectief. Al het houtwerk hoogglans wit en alle muren worden grijs. Werd helemaal simpel toen ik bij de doe-het-zelf stond en zocht naar grijze muurverf. Zoveel verschillende kleuren grijs, ik zag door de bomen het bos niet meer. Godzijdank stond er een planchet met 10 staaltjes verf die door een designer waren uitgezocht waar 1 grijze kleur bijstond. Ik heb niet meer verder gekeken maar gewoon dat staaltje gepakt en er een emmer vol van laten maken. En het resultaat mag er wezen! Hier heb ik wel foto's van dus die zet ik er maar gelijk bij ;-)


Het gaat alleen om de openhaard ruimte, en de gang maar die is nog niet helemaal klaar. De rest komt bij ons volgende bezoek aan NL. De eetkeuken en de woonkamer moeten nog gedaan worden.
Maar alles gaat in etappes want als we in NL zijn, dan zijn we nogal druk.

Enfin, ik heb nog genoeg te doen.


2 comments:

Mickey said...

Ik vind het echt supermooi!
X

Yvon said...

De badkamer is echt top! En het verwerk doet er bepaald niet voor onder! Complimenten, Ans!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails