Sunday, January 31, 2016

Deur dicht

  Terwijl ik dit schrijf hang ik heerlijk onderuit op mijn ligbedje op Phuket. Het waren emotionele dagen maar nu is het bijkomen, aftanken en genieten geblazen! 


Gisteren was de verhuizing. Om 9 uur stonden 4 man sterk voor de deur. Dozen werden binnen gedragen, en ze gingen aan de slag. Nou vond ik zelf dat de hoeveelheid wat echt ingepakt moest worden best meeviel. Dat vond de man van het verhuisbedrijf ook toen hij langs kwam om een offerte te maken. Dus volgens hem zou alles om 4 uur klaar zijn. 


Enfin dat werd toch anders. Om 9 uur konden wij de deur pas afsluiten en toen was ik er ook definitief klaar mee. Eerst ben je emotioneel, vervolgens raak je verveeld en weet je niet meer hoe je moet zitten en daarna ben je gewoon moe. Je huis wordt om je heen afgebroken en aan het eind van de dag, is het dan ook je huis niet meer. 


We hebben nog een laatste rondje door het huis gelopen en daarna de deur af gesloten. 

Het is nu Jesse's huis geworden! En dat is maar goed ook want we kregen later die avond een berichtje van Jesse dat zijn plafond naar beneden was gekomen in het oude huis! Tijd om te vertrekken daar! 


Toen inchecken in het Regal hotel. We kregen de Royal Suite omdat het onze laatste avond in HK was. Heel lief. Enorm groot was het. Alles erop en eraan maar waarschijnlijk ingericht op de Chinese toerist. Overal spiegels en veel gratis 'adult movies'. Nou dat was niet aan ons besteed want we waren kapot! 


Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan, ontbeten en de taxi in naar het vliegveld. Op naar Phuket! Als afscheidscadeautje probeerde de chauffeur er nog 100 hkd extra boven op te gooien maar die kreeg het lid op zijn neus. Daar baalde hij wel even van. Het mocht dan wel vroeg zijn maar wij waren klaar wakker en uitgeslapen! 


Vanmiddag zijn we aangekomen op Sala. Ze herkenden ons nog en behalve champie, chocolaadjes en vers fruit, kregen we een upgrade naar de pool villa, gratis spa behandeling een etentje en een daggie rond rijden in de jeep! Ik zeg niet gek! I love Sala! 


Straks lekker eten en morgen weer zo'n fijne dag! O ja, het is 33 graden :-) 

3 comments:

Mickey said...

Heel goed om even samen deze periode af te sluiten. Geniet daar... Yay Sala! ( jammer dat t zo'n end van Vancouver is...;-) )
xxx

Arlene said...

De beste manier om te ontspannen!

Simone said...

Na alle emoties en drukte nu "" unwinden " in deze prachtige villa en genieten van alle extra's!!!!! Enjoy en tot gauw!! xx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails