Wednesday, July 13, 2016

Zomer

Zo. Dit is dus de zomer. Veel regen, harde wind, super grote hagelstenen en af en toe zon. Dat had ik geblokt denk ik, dat een zomer in Nederland zo kan zijn. Maar goed, we moeten het hier mee doen en dan moet je daar maar het beste van maken. En we hebben ook wel wat zon gehad de laatste weken, toch?


Dus de klussen in huis worden weer opgepakt. Voor deze klus, het witten van de plafonds beneden, heb ik wel hulp ingeschakeld. Dat zag ik echt niet zitten. Jorge heeft op een zaterdag alle plafonds keurig opgefrist en ik was superblij dat ik het zelf niet hoefde te doen! 


Ook zijn we lekker op bezoek geweest bij vrienden. Altijd leuk. Vooral als je ineens in een feesttent ergens in de Achterhoek staat. Dat hadden we ook nog nooit meegemaakt. Het was geen festival hoor. Nee het was 'gewoon' hun verjaardag, compleet met feesttent, dj, bar en mobiele toiletten! Erg grappig. 


Natuurlijk ook bezoek gehad van de kids. En wat ook nieuw was voor ons, was het in de vroege uurtjes gewekt worden door 2 kleine meisjes die het helemaal gezellig vonden. 


Maar als de zon dan tevoorschijn komt dan moet je daar gelijk gebruik van maken. Kappie naar beneden en gelijk de auto in! 


Wat je ook kan doen is gewoon even terug gaan naar HK en dat gaan wij dus doen. Een weekje weg, vrienden bezoeken en zaken regelen. Ach en ik offer me op en ga me helemaal ziek eten aan sushi en dimsum.  Heerlijk. 


Wat dan ook weer slecht getimed is want net in deze week begint de vierdaagse van Nijmegen. Dit jaar is het de 100ste keer. Dat moet wel een superfeest worden. En daar komt bij dat ze dit jaar door onze straat komen lopen! Vind het echt jammer dat we er dan niet zijn. Had het heerlijk gevonden om met mijn klapstoel voor mijn huis te zitten en al die mensen voorbij te zien komen. Nou ja. Je kan niet alles hebben. 


En als we terug zijn uit HK dan gaan we 2 weken later naar Italie met Lody. Weer als van ouds naar het Gardameer! Het is echt jaren geleden dat we in Italië waren. Kan niet wachten om oude herinneringen op te halen en bekende plekjes te bezoeken. Alleen voor ons geen camping maar een hotelletje. Dat dan weer wel 😀

2 comments:

Yvon said...

Nou, een zomer als deze is voor permanente Hollanders ook totaal onbekend.... Als trouwe Tour volger weet ik niet beter dan zwetend voor de tv zitten omdat het gewoon hoogzomer is, met hele hoge of zelfs tropische temperaturen en de airco op volle toeren. Dit jaar doe ik de achterdeur dicht omdat het te fris is pf te hard regent?!? Wie heeft deze "zomer" bedacht??

Geniet van de dagen in HK, ondanks het geregel! En dan, vakantie! Gardameer, het blijft geweldig😉

Arlene said...

Nou zo zie je maar er is weer genoeg om naar uit te kijken, leuk die foto van Opa en Oma in bed met de kleindochters! Jammer van de 4daagse maar ach lekker eten in Hongkong is ook niet slecht!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails