Sunday, July 31, 2016

Meisjes

En toen waren we weer thuis. Het was niet meer klef en superheet en helaas zat sushi one niet meer om de hoek. Maar het is heerlijk om de familie weer om je heen te hebben.


2 Dagen later zat ik weer in mijn ritme. Overdag dan. 's Nachts slapen blijft een ramp als je terug komt en je bent vroeg wakker. Wat op zich ook niet verkeerd is want een zonsopkomst blijft mooi om te zien. Chiel ging naar het werk en ik ging babysitten op Sammie. Wat een poepie is ze toch. Ze moet altijd even de kat uit de boom kijken maar daarna is ze blij en vrolijk. Zelfs toen ik voor de eerste keer EVER weer met haar en een kinderwagen op stap ging om boodschappen te doen.


Toen we hadden betaald en de boodschapjes onder de kinderwagen hadden gelegd, hebben we allebei gelachen! Goed gedaan oma!


Die middag kwamen Remy, Rachida, Leena en Jasmijn op bezoek. Ze waren op terugweg van Frankrijk en Belgiƫ naar huis. En als Leena dan binnen komt rennen en heel hard OPA roept, dan weet je weer waarom je een jaar geleden de beslissing hebt gemaakt om voorgoed in NL te blijven.


Ze hebben een nachtje gelogeerd want de WC werd bij ze verbouwd. En 's ochtendsvroeg werden we heel lief gewekt. Daar stond ze dan met haar Nijntje pyjama aan. 'Mag ik bij jullie in bed?' Te schattig.


Opa heeft samen met Leena wentelteefjes gebakken. En voor het eerst heb ik haar een hele boterham achter elkaar zien opeten!
1 comment:

Arlene said...

Heerlijke tijden weer Ans, gezellig met Mickey maar ook die lekkere koppies van jullie kleindochters en je maakt nu echt deel uit van hun leven is dat mooi of niet !

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails