Monday, January 17, 2005

Chiel is aan het badmintonnen

Het is nu 1.25 AM. "Goh, das vroeg", hoor ik jullie denken. Nou dat klopt.

Ik kon niet slapen en ben maar even naar de woonkamer gegaan.

 

Je kent dat wel, een sigaretje en een bakkie thee, 1 schemerlampje aan en de tv aangezet. Ik luister nu naar een soort van "OP LOSSE GROEVEN" maar dan op z'n chinees. Allemaal verbaste Carpenter songs want daar zijn ze gek op hier.

 

We hebben een leuke dag gehad vandaag.

 

Ik heb vandaag met Sunny geshopt. Een chinees meisje wat we hier hebben leren kennen. Ik wilde namelijk een nieuwe koffer kopen voor de reis terug naar Nederland. Ik had er 1 maar Ben's koffer was kapot en ik heb hem mijne meegegeven. Maar ik heb nu een inmens grote koffer waar heel veel in mee kan. En mee terug kan want ik ben van plan flink wat pindakaas, hagelslag en ontbijtkoek mee te nemen!

 

Chiel (44) heeft vandaag gebadmintond met Bing (32). Effe een balletje slaan leek Chiel wel wat. Na 20 minuten was hij helemaal kapot want Bing kan erg goed spelen. Hij huppelt over het veld alsog hij nooit moe wordt en geeft allemaal slimme balletjes over het net. Chiel daarentegen moet het hebben van bruut geweld. Hij ramt alles over het net maar is niet snel genoeg. Tjsaa...

 

Maar Chiel geeft niet op. Hij speelt de hele wedstrijd weer opnieuw. Alleen dit keer in bed. En in z'n slaap. Ik heb het laatste uur al heel wat "slimme balletjes" van Chiel ontweken maar het houdt je wel uit de slaap!


2 comments:

Anonymous said...

Hoi Ans, wat zal jij een slaap hebben!
Mag je nog van geluk spreken dat hij geen judo of zo heeft gedaan met Bing.Zit nu op mijn werk en ga zo heerlijk lang vergadern!
Doei Arlene

Anonymous said...

Hey zus,

Lekker hoor, zo'n "sportieve"vent, gelukkig ben je zelf nogal behendig, anders zou je toch rare vragen moeten beantwoorden ivm de blauwe plekken. Maar goed, vertel hoe was de huizenjacht, is dat nog door gegaan? Hoop toch serieus dat je gauw wat anders vind!! Heb vandaag en morgen lekker vrij, dus zit nog heerlijk in m'n jamo dit te schrijven, lekker hoor!!
Nou dikke kus,
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails