Tuesday, February 01, 2005

Bijna Vakantie!

Ik ben druk bezig met de was. Alles moet schoon want vrijdag begint de vakantie waar Chiel en ik ongelovelijk aan toe zijn.

 

Vrijdag moeten we in Hongkong nog naar de accountant en naar de Real Estate Agent om te tekenen voor ons appartement in Hongkong. Eindelijk na een half jaar!

 

Maar eerst vakantie! Yes! Geen telefoon (anders haal ik er hoogst persoonlijk de batterijen uit), geen moeilijke verhalen over badkamerbenodigdheden, dus geen werk, geen roggelende chinezen, geen noedels, effe helemaal niets!

De vakantie komt precies op tijd anders ben ik bang dat Chiel de strotjes van enkele chinezen met zijn chopsticks gaat dicht knijpen.

 

Voordat we naar Nederland gaan, maken we een tussenstop in Bangkok voor 2 dagen en dan lekker naar huis naar de kids, bij Jimmy de hond, vrienden en familie weer eens zien en voor Chiel is het hoogtepunt, op zondagavond voor de tv naar studio sport kijken met een vers bakkie koffie en de kids om hem heen. Heerlijk!

 

We hebben elkaar beloofd dat zodra we aankomen op Schiphol, we Vlaamse Frieten met een frikandel speciaal gaan eten. Lekker! Gewoon een oerhollandse vette hap zonder (volgens Chiel) gezeik over "Good for your skin" of "Good for your brains"

Alhoewel..., we landen om 9 uur 'sochtends! Misschien zijn de "brains" al aangetast voordat we een hap hebben genomen!

 

 

 

 


1 comment:

Anonymous said...

Hallo bijna vakanitegangers!

Nou die friet met frikandel speciaal die gaat wel goed komen! We zullen ruim de tijd nemen om jullie cholesterol weer eens een flinke boost te geven! Dit keer dus maar eens: good for your cholesterol!!
Tot over een klein weekje op Schiphol! Kunnen niet wachten tot we jullie daar door die deur zien komen!!

Liefs, Mari en Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails