Thursday, February 10, 2005

We zijn in Nederland!

Hehe, weer terug in Nederland! Heerlijk! Wel koud, maar wat geeft 't. Voorlopig hebben we nu zo'n drie weken vakantie hier.
Toen we aankwamen op Schiphol, stonden daar Yvon en Mari, Simone en Monique op ons te wachten. Het was echt een verrassing en ik hield het dus ook niet droog. We hebben lekker koffie gedronken en de frikandel speciaal hebben we 's avonds maar genomen want ik kreeg het echt niet weg om 9 uur 's ochtend.
Vanwege het tijdsverschil ben ik om 9 uur naar bed gegaan, omdat ik alles op de tast deed. Ik kon mijn ogen niet meer open houden maar ik stond vanmorgen om 6 uur weer fris en vrolijk naast mijn bed. Koffie gezet en een bruine boterham met oude kaas opgepeuzeld! Heerlijk!
Chiel en ik zitten nu op de bank alleen maar om ons heen te kijken en te genieten van alles. De kids weer terug zien was wel het hoogtepunt van alles. Samen koken, samen eten, samen tv kijken. Echt super.

2 comments:

Anonymous said...

geniet er van!
Wat kan een boterham met kaas lekker zijn he!
Ik bel je gauw
Arlene

Anonymous said...

Hallo guppies,

Dat hebben jullie dan nog lang volgehouden om pas om 9.00 naar bed te gaan, toen ik naar huis reed dacht ik, die liggen vast al in de auto te pitten, enne is het trouwens gelukt met alle koffers in de auto? Lekker he dat alledaagse oerhollandse gedoe. Geniet er lekker van!

XX Simone en de gang

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails