Monday, May 12, 2014

Laatste week


Ik had me echt voorgenomen om elke dag wat te schrijven maar zoals je ziet, is dat niet gelukt. Te druk. Te veel onderweg. Kompleet met regen en hagel! 


Ik kreeg ook nog een belletje van Jesse uit Hongkong. Het had daar absurd hard geregend en toen hij en Mabel thuis waren gekomen, bleek dat het blank stond in huis! Hij woont ook in een flat met terras. Net als wij. Hij vroeg zich af of we misschien al iets gehoord hadden van het management van onze flat. Zou daar ook zoveel water in huis staan? 


Hij is samen met Mabel naar ons huis geweest en godzijdank was er geen water bij ons binnen gekomen. Ben zo blij als een kind dat ik het rooster van de afvoer eraf heb gehaald toen we naar NL vertrokken! In de bijkeuken was wel water geweest maar dat was weg gelopen. Dus al met al, goed nieuws! 


In Jiangmen waar Jesse werkt, was het niet zo goed verlopen met de regen! Daar stond alles blank! 


Remy is met Leena het afgelopen weekend op bezoek geweest. De bedoeling was dat ze het hele weekend hier zouden zijn maar Leena voelde zich niet zo lekker. Ze sliep niet. Waarschijnlijk last van door brekende tandjes dus zaterdag aan het eind van de middag gingen ze samen naar huis. Tussen door was ze trouwens het liefste kindje van de wereld! Dansen voor de tv, lachen met opa en zelf spelen met een lege doos. Achteraf was het maar goed dat ze naar huis gingen omdat het Drutens Festival was. De muziek ging aan in de feesttent op de markt en stopte pas na 1 uur 's nachts. Dan had Leena helemaal niet geslapen! 


Wij kregen 's avonds bezoek van vrienden en met hun zijn we gaan eten in Megen. Ja wie kent het niet. Megen net over de Maas en te bereiken via het pontje. Heerlijk bijgepraat en gegeten bij Op d'n Poort. 


Gisteren was een rustige dag. En daar waren we wel even aan toe. Ik ben alleen naar buiten geweest om Linn weg te brengen naar het voetbalfeestje. Want echt, wat een pokkeweer! Regen, regen en regen! En koud! En stormachtige wind. Bleh! 


Vandaag gaan we naar Leiderdorp. Gezellig! En van de week is het crossen door NL om nog klantbezoeken te doen.  

3 comments:

Arlene said...

Tja zusje altijd druk druk druk als je in Holland bent, maar ook veel plezier toch? Wat een schattige foto weer van die kleine meid.Geniet er nog van!

Simone said...

Nou Ans je bezoek aan Leiderdorp was super gezellig en we hebben lekker gelachen!!! En het was heerlijk jullie weer gezien te hebben. XXX

Fiona Teeuw said...

Afgelopen weekend kwamen we over de snelweg langs Druten... We hebben naar jullie gezwaaid! Geniet van de laatste dagen in NL.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails