Wednesday, May 07, 2014

Thuis

We zijn alweer bijna 1 week in Druten. De tijd vliegt voorbij. 


De reis ging goed. Als je de vertraging niet meerekent dan. Bij vertrek hebben we 2 uur in het vliegtuig gewacht op passagiers die met een andere vlucht aan kwamen en die met ons vliegtuig naar NL moesten. Behalve dat, liep alles perfect. Ook bij aankomst in Amsterdam ging het goed.  Voor de allereerste keer, moesten Chiel en ik alleen van de aankomsthal naar de autoverhuur lopen. Maar we hebben al aardig wat ervaring opgedaan, dus de lange wandeling verliep goed. Wel saai trouwens hoor zo zonder familie die op ons wachtte maar we waren erg blij dat ze niet uren op ons moesten wachten door de vertraging. 

Bij de auto verhuur verliep het ook goed. Dat bleek toen we de auto kregen! We hadden een upgrade gekregen en nu rijden we in een enorme dikke Benz rond! Spliksplinter nieuw! Met nog maar 8 km op de teller toen we instapten! Heel gaaf! 


De kids kwamen gelijk op bezoek. Zo gezellig! Ben en Selena zijn nu op vakantie in New York. Remy, Rachida en Leena zijn een nachtje wezen slapen en met Linn ben ik al naar Nijmegen geweest. 

Ook zijn we naar Nunspeet geweest. Mijn neefjes waren jarig en Andy kwam weer thuis van het ziekenhuis. Driedubbel feest dus! 


Ook heb ik Chiel weer rond gereden. 1 maal naar Zelhem en 1 maal naar Barneveld. Volgende week zal het drukker worden vrees ik. Maar das niet erg. Het hoort erbij. 

O ja, en we hebben een aannemer op bezoek gehad. We willen de badkamer verbouwen. Bad eruit, douche er in. Dat is veel makkelijker voor Chiel. We wachten nu op de offerte. 

We vervelen ons in ieder geval niet! 

3 comments:

Mickey said...

wat een geweldige foto van Chiel met Leena. Leena lekker kalmpjes afgeleid, Chiel serieus met de tletubbies bezig :-)

Arlene said...

Ja ja Chiel als voorlees opa , Leena ligt er heerlijk ontspannen bij.
Geniet nog lekker van Holland al werkt het weer niet echt mee XXX

Simone said...

Die opa Chiel heeft wel een hele kalmerende uitwerking op Leena!!! Trouwens wat lijkt ze op die foto enorm op jou Ans, toen je zo klein was!!! xx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails