Tuesday, April 29, 2014

We komen eraan!

Eindelijk. Eindelijk is het zover. Vanavond om 9 uur stappen we de taxi in naar het vliegveld en vliegen we naar huis!

Chiel en ik hebben er heel erg zin in! Het is de laatste tijd nogal hectisch op het werk. Lange werkdagen, weekenden die geen weekenden zijn vanwege het werk, en stress. Veel stress. Op en neer reizen naar Shenzhen, elke week 2 dagen op de fabriek doorbrengen. En daar tussen door ook nog naar het ziekenhuis, naar de fysio, naar het department of transport, naar de bank, naar de emigratie. Soms is het even te veel. Dus onnodig om te zeggen dat we samen hier enorm naar uitgekeken hebben.

Gisteren zijn we voor de laatste keer voor de vakantie, nog naar fysio geweest. Chiel mocht weer op de lokomat en daarna moesten we lopen van gebouw B naar gebouw A, omdat daar weer een test gedaan moest worden. Nou is het niet zo erg als die gebouwen naast elkaar zouden staan, maar dat is te gemakkelijk. Nee, gebouw B staat onder aan de berg, en gebouw A staat bovenop de berg. Chiel zweette als een otter toen we eindelijk aankwamen. Het weer is namelijk als vanouds; warm en klam.Straks na de vakantie, gaan we 4 keer per week naar fysio. Maandagmorgen, dinsdagmiddag, woensdagmorgen en vrijdagmorgen. Chiel gaat op dinsdagmiddag proberen om daar alleen heen te gaan. Hij kan dan vanaf kantoor rechtstreeks naar het ziekenhuis. Kijken of dat goed gaat. Ik had al eens gezegd hoe dat ongeveer in zijn werk gaat geloof ik. Eerst aankomen met de taxi, lange gang door de lift in, naar de fysio-afdeling, eerst betalen bij het loketje, dan doorlopen naar het eind van de lange gang, want daar is de zaal waar hij moet zijn. Omkleden achter een gordijntje, oefeningen doen, weer de lange door, lift in, taxi in (hopelijk staat er dan ook eentje) en dan naar huis.

Ik was al blij dat hij niet in gebouw A moest zijn op die middag. Dat is niet te doen als je moet lopen met een looprek en/of stok. Alles ligt zo ver uit elkaar, het aankomen, het betalen en de afdeling. Als dat het geval zou zijn, dan had ik echt geen keus. We gaan het meemaken. Volgens Chiel gaat het allemaal lukken.

O ja, en zondag was het erg warm en klam. Chiel wilde wel oefenen met de stok en we wilden nog lunchen. Dus toen hebben we geoefend in de gangen van de metro! Heerlijk koel, de vloer is gelijk en zonder kuilen en geloof het of niet, we hadden de ruimte! Aan het eind van de gang is een lekker chinees restaurantje en daar hebben we gegeten.Ik ga straks de koffers inpakken. Alle was hangt al buiten, moet nog stofzuigen en de boel opruimen, koelkast leegmaken, vuilniszakken weg brengen en vanavond eten we wel een soepje voordat we weg gaan. Maar het schiet al op! Nog 9 uur te gaan voordat we de taxi instappen!

1 comment:

Simone said...

counting down for take off!!!!! Goede reis en tot gauw xx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails